BNPP

de Jonge kerk

Ondertitel:
maandblad voor Hervormde Jongeren
Categorie:
II/categoraal
Verschenen:
apr. 1946-dec. 1953 (1, nr. 1-8, nr. 11*)
Eigenaar:
Synodale Commissie “De Hervormde Jeugdraad” (subcommissie Jonge Lidmaten), ‛s-Gravenhage
mrt. 1947* (2, nr. 3*): Synodale Commissie “De Hervormde Jeugdraad”, departement De Jonge Kerk, ‛s-Gravenhage
dec. 1953* (8, nr. 11*): Raad voor het jeugdwerk van de Generale synode der Nederlands Hervormde Kerk, ‛s-Gravenhage
Uitgever:
Boeken Centrum NV, ‛s-Gravenhage
Drukker:
C.C. Callenbach, Nijkerk
dec. 1953* (8, nr. 11*): Koninklijke Drukkerij C.C. Callenbach NV, Nijkerk
Plaats van Uitgave:
‛s-Gravenhage
Frequentie:
12x p/j
Omvang:
III
Formaat:
B
Oplage:
feb. 1949 (4, nr. 2): 19.840
juni 1949 (4, nr. 6): 20.027
okt. 1950 (5, nr. 9): 20.000
Prijzen:
mei 1948 (3, nr. 5): gratis i.g.v. een bijdrage van ƒ2,75 voor het landelijk- en districtswerk der Jonge Kerk
feb. 1950* (5, nr. 2*): ƒ2,75 p/j, ƒ1,75 p/j voor hen die ƒ1,00 p/j bijdragen voor landelijk- en districtswerk
dec. 1953 (8, nr. 11*): ƒ4,00 p/j, ƒ3,00 p/j voor hen die ƒ1,00 p/j bijdragen voor landelijk- en districtswerk
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
C.H. van der Bijl: apr. 1946-dec. 1946 (1, nr. 1-1, nr. 8)
H.W. Boersma-Smit: mei 1946-dec. 1953* (1, nr. 2-8, nr. 11*)
A. Dönszelmann Jr.: apr. 1946-apr. 1953* (1, nr. 1-8, nr. 11*)
A.J. v. Genderen: apr. 1946-dec. 1953* (1, nr. 1-8, nr. 11*)
J. Harmsen-Eggink: apr. 1946-dec. 1946 (1, nr. 1-1, nr. 8)
J. Beekman-Eggink: jan. 1947-okt. 1949 (2, nr. 1-4, nr. 9), L.H. Ruitenberg: apr. 1946-dec. 1953* (1, nr. 1-8, nr. 11*)
N.O. Steenbeek: apr. 1946-apr. 1951 (1, nr. 1-6, nr. 4)
H.A. Visser (secretaris): apr. 1946-dec. 1953* (1, nr. 2-8, nr. 11*)
F.R.A. Henkels: jan. 1947-okt. 1950 (2, nr. 1-5, nr. 9)
H. Bartels: nov. 1950-dec. 1953* (5, nr. 10-8, nr. 11*)
L.G. Brand: mei 1953-dec. 1953* (8, nr. 5-8, nr. 11*)
M.A. Beek: mei 1953-dec. 1953* (8, nr. 5-8, nr. 11*)
A.J. Brinkman: mei 1953-dec. 1953* (8, nr. 5-8, nr. 11*)
A.J. Engels: mei 1953-dec. 1953* (8, nr. 5-8, nr. 11*)
J.C. Hoekendijk: mei 1953-dec. 1953* (8, nr. 5-8, nr. 11*)
H.J. Kater: mei 1953-dec. 1953* (8, nr. 5-8, nr. 11*)
T. Keller: mei 1953-dec. 1953* (8, nr. 5-8, nr. 11*)
A. Klamer: mei 1953-dec. 1953* (8, nr. 5-8, nr. 11*)
C.C.Z. Lantzendorffer: mei 1953-dec. 1953* (8, nr. 5-8, nr. 11*)
W. Schaap: mei 1953-dec. 1953* (8, nr. 5-8, nr. 11*)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
oi De Hervormde kerk
Autopsie:
HDC: apr. 1946-mrt. 1947 (1, nr. 2-2, nr. 3)
jan. 1948-dec. 1949 (3, nr. 1-4, nr. 12)
ontbreekt juni 1948
feb. 1950-okt. 1950 (5, nr. 2-5, nr. 9) waaraan ontbreekt: 5, nr. 6, 8
dec. 1953 (8, nr. 11)
RUU cpl
Achtergrond:
NHK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-