BNPP

Kerkblad der Geref. gemeenten in de classis Amsterdam

Ondertitel:
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
1971-heden=juni 1992 (1, nr. 1-22, nr. 12)
Eigenaar:
Gereformeerde gemeenten in de classis Amsterdam
Uitgever:
Drukker:
Drukkerij van Velzen, Krabbendijke
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
2x p/m
Omvang:
II
Formaat:
D
Oplage:
Prijzen:
5 okt. 1979 (9, nr. 19): ƒ20,00 p/j
22 jan. 1982 (12, nr. 2): ƒ22,00 p/j
20 dec. 1984 (14, nr. 25): ƒ22,50 p/j
Foto's:
Tekeningen:
ja
Redactie:
C.W. Bos (eindredacteur): 22 nov. 1984-heden (14,. nr. 23-22, nr. 12)
P.C. Baaij(eindredacteur): 27 apr. 1984-8 nov. 1984 (14, nr. 9-14, nr. 22)
B.N. de Jongh (eindredacteur): 5 okt. 1979-12 apr. 1984 (9, nr. 19-14, nr. 8)
R. Boogaard: 5 okt. 1979-11 jan. 1980 (9, nr. 19-10, nr. 1)
D. Hakkenberg: 5 okt. 1979-11 jan. 1980 (9, nr. 19-10 nr, 1)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
KB: 5 okt. 1979-12 juni 1992 (-9 nr. 19-22, nr. 12) ontbreekt: 9 nov. 1979 (9, nr.21)
25 jan. 1980 (10, nr. 2)
20 feb. 1981 (11, nr. 4)
12 juni 1981 (11, nr. 12)
z.d. juli 1982 (12, nr. 14)
24 nov. 1983 (13, nr. 23)
13 juli 1989 (19, nr. 13)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GRGM
Literatuur:
-
Vindplaats:
-