BNPP

Klare klanken

Ondertitel:
officieel orgaan van de Gereformeerde Omroep Vereniging
jan/feb. 1988 (19, nr. 1): Klankbord van de Gereformeerde Omroep Vereniging
Categorie:
II/media
Verschenen:
nov. 1969-okt. 1991 (1, nr. 1-22, nr. 5)
Eigenaar:
Gereformeerde Omroep Vereniging, ‛s-Gravenhage
Uitgever:
Gereformeerde Omroep Vereniging, ‛s-Gravenhage
Drukker:
apr. 1971 (2, nr. 4): Bareman, Terneuzen
Plaats van Uitgave:
‛s-Gravenhage
Frequentie:
1 x p/2m
jan. 1971 (2, nr. 1): 1 x p/m
feb. 1981 (12, nr. 1): 8 x p/j
later wisselend, gemiddeld 5 à 6 nummers p/j
Omvang:
I
1971 (2): II
1972 (3): III
1973 (4): II
1974 (5): I
1975 (6): II
1976 (7): III
1980 (11): II
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
leden: gratis, niet-leden: ƒ 6,00 p/j, losse nummers ƒ 1,00
aug. 1974 (5, nr. 4): gratis
feb. 1980 (11, nr. 2): ƒ 30.00 p/j
feb. 1984 (15, nr. 1): ƒ 50,00 p/j
ƒ 30.00 p/j
mrt/apr. 1986 (17, nr. 2) : ƒ 30,00 p/j
nov. 1988 (19, nr. 6): ƒ 40,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
incidenteel
Redactie:
P. van Gurp (hoofdredacteur): nov. 1969-nov. 1970 (1, nr. 1-1, nr. 7)
L. den Hoog: nov. 1969-sep. 1970 (1, nr. 1-1, nr. 6)
J. Munneke: nov. 1969-apr. 1972 (1, nr. 1-3, nr. 4)
J. Zwart: nov. 1969-juni 1975 (1, nr. 1-6, nr. 3) en feb 1981-apr. 1983 (12, nr. 1-14, nr. 2)
B. van der Ros (eindredacteur): nov. 1969-mrt. 1971 (1, nr. 1-2, nr. 3)
J. Meijer: jan. 1971-feb. 1971 (2, nr. 1-2, nr. 2) en okt. 1971-aug. 1974 (2, nr. 9-5, nr. 4)
H.A.C. van Middelkoop-Hoekstra: jan. 1971-sep. 1971 (2, nr. 1-2, nr. 8)
H.A.C. van Middelkoop-Hoekstra (secretaris): okt. 1971-okt. 1976 (2, nr. 9-7, nr. 9)
J. van der Jagt: aug. 1975-aug. 1976 (6, nr. 4-7, nr. 7) en feb. 1981-apr. 1983(12, nr. 1-14, nr. 2)
A. Th. van Winden-de Goey (secretaris): nov. 1976-juli 1981 (7, nr. 10-12, nr. 4)
A.Th. v. Winden-de Goey: juni 1984-nov/dec. 1987(15, nr. 3-18, nr. 6)
L.B. Ubbens-van de Hoogt sept./okt. 1987-okt. 1991 (18, nr. 5-22, nr. 5)
S.J. Sietsma feb. 1981-dec. 1989 (12, nr. 1-20, nr. 6)
J. van Ommen: jan/feb. 1989-okt. 1991 (20, nr. 1-22, nr. 5)
K. Deddens: dec.1990-okt. 1991 (21, nr. 6-22, nr. 5)
W. Ensing jan./feb. 1988-nov. 1988(19, nr. 1-19, nr. 6)
J. Kamphuis: mrt/apr. 1986-nov./dec. 1987(17, nr. 2-18, nr. 6)
H.J. de Vries: sept./okt. 1987-nov./dec. 1987 (18, nr. 5-18, nr. 6)
E.B. van Loenen (eindredacteur): jan. 1971-apr. 1984 (2, nr. 1-2-15, nr. 2)
E.B. van Loenen: apr. 1984-nov/dec. 1987 (15, nr. 2-18, nr. 6)
W.C. van Dijk: sept. 1982-apr. 1983(13, nr. 3-14, nr. 2) en apr. 1984-nov/dec. 1987 (15, nr. 2-18, nr. 6)
L.Bezemer : sept. 1982-apr.1983(13, nr. 3-14, nr.2) 
G. Bril : sept. 1982-apr. 1983 (13, nr. 3-14, nr. 2) en apr. 1984-nov/dec. 1987(15, nr.2-18, nr. 6)
J. van Dijk: sept.1982-apr. 1983 (13, nr. 3-14, nr. 2)
Joh. W. van der Jagt: sep. 1972-jun. 1975 (3, nr. 9-6, nr. 3) en feb. 1981-nov/dec. 1987 (12, nr. 1-18, nr. 6)
G.J. Nijhof sept. 1982-nov/dec. 1987 (13, nr. 3-18, nr. 6)
J.B. Schiebaan feb. 1981-apr. 1983(12, nr. 1-14, nr. 2) M. Wilcke-van der Linden feb 1981-apr. 1983( 12, nr. 1-14, nr. 2)
Medewerkers:
E.B. van Loenen: nov. 1969-nov. 1970 (1, nr. 1-1, nr. 7)
J. Meijer: nov. 1969-nov. 1970 (1, nr. 1-1, nr. 7)
R. van Reest: nov. 1969-nov. 1970 (1, nr. 1-1, nr. 7)
M. van Spronsen-Taal: nov. 1969-jul. 1970 (1, nr. 1-1, nr. 5)
P. van Gurp: jan. 1971-apr. 1971 (2, nr. 1-2, nr. 4)
J. Meijer: mrt. 1971-sep. 1971 (2, nr. 3-2, nr. 8)
O.W. Bouwsma: okt. 1973-aug. 1974 (4, nr. 10-5, nr. 4)
M.G. Idema-Schilder: okt. 1973-aug. 1974 (4, nr. 10-5, nr. 4)
F.J. Koning: sep. 1976-feb./mrt. 1979 (7, nr. 8-10, nr. 2)
H. Vreugdenhil-Busstra: sep. 1976-nov. 1977 (7, nr. 8-8, nr.11)
L. Bezemer: sep. 1976-feb. 1984 (7, nr. 8-15, nr. 1)
J. van Dijk: feb. 1981-feb. 1984 (12, nr. 1-15, nr. 1)
W.C. van Dijk: feb. 1981-feb. 1984 (12, nr. 1-15, nr. 1)
Joh. W. v.d. Jagt: feb. 1981-feb. 1984 (12, nr. 1-15, nr. 1)
J. v.d. Jagt: okt. 1973-feb. 1984 (4, nr. 10-15, nr. 1)
J. Zwart: apr. 1979-nov. 1983 (10, nr. 3-14, nr. 4)
S.J. Sietsma: sep. 1976-nov. 1983 (7, nr. 8-14, nr. 4)
M. Wilcke-v.d. Linden: juni/juli 1980-nov. 1983 (11, nr. 6-14, nr. 4)
G.J. Nijhof: dec. 1977-feb/mrt. 1985(8, nr. 12-16, nr. 2)
J.H. Vonk-Domisse: okt. 1980-dec. 1980 (11, nr. 8-11, nr. 10): D. Louwerse (fotograaf): mei 1978-feb. 1984 (9, nr. 4-15, nr. 1)
C van Essen-van Loenen: nov. 1976-okt. 1980 (7, nr. 10-11, nr. 8)
J.B. Schiebaan: feb. 1981-nov. 1983 (12, nr. 1-14, nr. 4)
G. Bril: dec. 1981-nov. 1983 (12, nr. 8-14, nr. 4)
Speciale nummers:
zd, zj: extra nummer: omroep zonder zendtijd informatie- en propagandauitgave van de Gereformeerde Omroep Vereniging 1979
zd, zj: extra nummer: omroep zonder zendtijd informatie- en propagandauitgave van de Gereformeerde Omroep Vereniging 1980 Bijlage 26 april 1980 rede C.J. Breen
zj, zd: Extra Editie (Portret van de G.O.V) vermoedelijk 12e jaargang zomer 1981 Zd (14, nr. 5): Actie nummer: Een aktie van de G.O.V.
mei 1988 (19, nr. 3) Jubileum nummer n.a.l.v. het 20 jarig bestaan
Bibliografische gegevens:
va Klankkleur
Autopsie:
TUKBW: nov. 1969-okt. 1991 (1, nr. 1-22, nr. 5)
ontbreekt: okt. 1974 (5, nr. 5)
dec. 1974 (5, nr. 6)
KB: jan.1980-okt. 1991(11, nr. 1-22, nr. 5)
ontbreekt: jan/feb. 1987 (18, nr. 1) en zd 1991 (22, nr. 4)
Achtergrond:
GKV
Literatuur:
-
Vindplaats:
-