BNPP

Konvooi

Ondertitel:
jan. 1961 (2, nr. 1): ten dienste van hen die werkzaam zijn in gereformeerde sociale arbeid
jan. 1968 (10, nr. 1): -
feb. 1988 (28, nr. 1): werkschrift voor Kerk en Samenleving
Categorie:
III/vorming
Verschenen:
mrt. 1960-dec. 1999 (1, zn-39, nr. 4)
Eigenaar:
Stichting Raad voor Gereformeerde Sociale Arbeid, Utrecht
feb. 1977 (19, nr. 1): Stichting Landelijke Gereformeerde Raad voor Samenlevingsaangelegenheden, Leusden
juni 1989 (22, nr. 1): Stichting G.S.A., Landelijke Raad voor Samenlevingsaangelegenheden, Leusden
Uitgever:
Stichting Raad voor Gereformeerde Sociale Arbeid, Utrecht
feb. 1977 (19, nr. 1): Stichting Landelijke Gereformeerde Raad voor Samenlevingsaangelegenheden, Leusden
juni 1989 (22, nr. 1): Stichting G.S.A., Landelijke Raad voor Samenlevings-Aangelegenheden
Drukker:
stencil in eigen beheer
jan. 1968 (10, nr. 1): Grafisch bedrijf Schotanus en Jens, Utrecht
sep. 1968 (10, nr. 9): Storm, Utrecht/Maarssen
feb. 1977 (29, nr. 1): -
okt. 1992 (32, nr. 4): offsetdrukkerij Refo, Nijkerk
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
1 x per 3 of 4 weken
jan. 1968 (10, nr. 1): 1 x p/m
jan/feb. 1973 (15, nr. 1): 1 x p/2m
feb. 1977 (19, nr. 1): 10 x p/j
juli 1985 (26, zn): 4 x p/j
Omvang:
III
jan/feb. 1973 (15, nr. 1): II
feb. 1977 (19, nr. 1): I
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
jan. 1968 (10, nr. 1): ƒ6,00 p/j, losse nummers ƒ0,75
juli/aug. 1973 (15, nr. 4): ƒ10,00 p/j, losse nummers ƒ2,00
feb. 1977 (19, nr. 1): ƒ10,00 p/j, losse nummers ƒ1,00
juni 1982 (24, nr. 2/3): ƒ12,50 p/j, losse nummers ƒ1,50
zd. 1991(31, nr. 1): ƒ12,50 p/j, losse nummers ƒ4,00
mrt. 1996 (36, nr. 1): ƒ17,50 p/j, losse nummers ƒ5.00
Foto's:
incidenteel
vanaf jan. 1978 (20, nr. 1): regelmatig
Tekeningen:
ja
Redactie:
W. van der Zwaan (voorzitter): juni 1966*-mrt. 1968 (8, nr. 6*-10, nr. 3)
H. v.d. Berg: juni 1966*-juli/aug. 1970 (8, nr. 6*-12, nr. 7/8)
J.M. Heukels: juni 1966*-juli/aug. 1970 (8, nr. 6*-12, nr. 7/8)
P. van Strijen: juni 1966-dec. 1976 (8, nr. 6*-18, nr. 6)
L. van Eijsden (secretaris): juni 1966-dec. 1976 (8, nr. 6*-18, nr. 6) en apr. 1978-apr/mei 1980 (20, nr. 4-22, nr. 4/5)
F.G. Stafleu: apr. 1968-dec. 1976 (10, nr. 4-18, nr. 6)
J. Meiresonne: jan. 1970-jan. 1972 (12, nr. 1-14, nr. 1)
E. de Vries: jan. 1971-dec. 1976 (13, nr. 1-18, nr. 6)
S. Sinnema: feb. 1972-dec. 1976 (14, nr. 2-18, nr. 6)
T. Harder: apr. 1978-dec. 1985 (20, nr. 4-26, nr. 3)
A.J. Janssens: apr. 1978-apr. 1988 (20, nr. 4-28, nr. 2)
J. Knoop: apr. 1978-dec. 1981 (20, nr. 4-23, nr. 9/10)
A. Schuuring: apr. 1978-feb. 1979 (20, nr. 4-21, nr. 2)
N. van Zandbergen: jan. 1979-juni 1982 (21, nr. 1-24, nr. 2/3)
J. van Loenen: dec. 1979 (21, nr. 10)
J. Lodders: jan. 1980-juni 1982 (22, nr. 1-24, nr. 2/3)
A. Pruissen: jan. 1980-juni 1989(22, nr. 1-29 nr. 1)
R. van Kooij: juli 1985 (26, nr. 1)
J. Bos: sep. 1986-juli 1990 (27, nr. 1-30, nr. 1)
P. Halma: sep. 1986-okt. 1989 (27, nr. 1-29, nr. 3)
H. Arwert: dec. 1996-dec. 1999 (36, nr. 4-39, nr. 4)
A. Bootsma: dec. 1996-dec. 1999 (36, nr. 4-39, nr. 4)
A. Brandsma: apr/mei 1980-dec. 1999 (22, nr. 4/5-39, nr. 4)
S. Donkers: dec. 1996-dec. 1999 (36, nr. 4-39, nr. 4)
J. Franken:sep. 1998-dec. 1999 (38, nr. 3-39, nr. 4)
T. v.d Veer (eindredacteur): mrt 1993-dec. 1999 (33, nr. 1-39, nr. 4)
M. Ouwejan-Holsappel (sectretaris): mrt 1994-dec. 1999 (34, nr. 1-39, nr. 4)
K. Hogerbrug (secretaris): sep. 1988-dec. 1993 (28, nr. 3-33, nr. 4)
T. v.d. Veer: okt. 1991-dec. 1992 (31, nr. 2-32, nr. 5)
K. de Jonge: apr. 1982-dec. 1994 (21, nr. 1-34, nr. 4)
H. Dane: sep. 1986-dec. 1995 (27, nr. 1-35, nr. 4)
M. Peters: juli 1990-sept. 1996 (30, nr. 1-36, nr. 3)
H. Nagelhout: sep. 1993-dec. 1997 (33, nr. 3-37, nr. 4)
Medewerkers:
Speciale nummers:
zd 1968 (10, zn): lustrumnummer n.a.v. tweede lustrum
nov/dec. 1973 (15, nr. 6): speciaal opleidingsnummer
juni 1982 (24, nr. 2/3): themanummer ‘De voorhoede’
juli 1982 (24, nr. 4/5): themanummer ‘werken en niet-werken’
sep. 1984 (25, zn): Kerk en burgerlijke ongehoorzaamheid
dec. 1985 (26, nr. 3): Kerk/communicatie/media
Bibliografische gegevens:
niet verder verschenen
Autopsie:
VUA: mrt. 1960-dec. 1993 (1, zn-39, nr. 4)
ontbreekt: zd 1961 (2, nr. 8)
1964-1968 (5-9)
Rijksarchief Utrecht GKN: 1964-1968 (5-9)
KB: zd 1993-dec. 1999(33, nr.1-39, nr. 4)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-