BNPP

het Licht

Ondertitel:
maandblad tot verbreiding van het Evangelie onder alle gezindten
apr. 1951* (5, nr. 10): maandblad tot verbreiding van de kennis van het Evangelie onder alle gezindten en tot troost en bemoediging van zieken en ouden van dagen
Categorie:
III/zending
Verschenen:
juli 1946-juli 1972* (1, nr. 1-27, nr. 1*)
Eigenaar:
Uitgever:
F. Zonneveld, ´s-Gravenhage
Drukker:
Plaats van Uitgave:
´s-Gravenhage
Frequentie:
1x p/m
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
ƒ1,75 p/j, los nummer gratis
feb. 1954 (8, nr. 8): ƒ1,75 p/j, los nummer 5-50 cent per exemplaar
dec. 1957 (12, nr. 6): ƒ1,75 p/j, zieken, ouden van dagen en inrichtingen op elk gebied: gratis
jan. 1967 (21, nr. 7): ƒ2,50, zieken, ouden van dagen en inrichtingen op elk gebied: gratis
juli 1971 (26, nr. 1): ƒ3,50, zieken, ouden van dagen en inrichtingen op elk gebied: gratis
Foto's:
ja
Tekeningen:
Redactie:
F. Zonneveld: jan. 1950*-juli 1972 (4, nr. 7*-27, nr. 1)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
GA Den Haag: mei/juni 1950 (4, nr. 11/12)
1953 (7, nr. 5) (maand ontbreekt)
feb.-mei 1954 (8, nr. 8-8, nr. 11)
juli 1954-juli 1972 (9, nr. 1-27, nr. 1)
ontbreekt dec. 1955 (10, nr. 6), okt. 1971 (26, nr. 4)
HDC: jan. 1950 (4, nr. 7)
apr. 1951 (5, nr. 10)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-