BNPP

Maandblad der Evangelische Maatschappij

Ondertitel:
Categorie:
III/instelling
Verschenen:
11 januari 1880-2 december 1895 (1, nr. 1-16, nr. 12)
Eigenaar:
Evangelische Maatschappij
Uitgever:
G.W. van der Wiel & Co., Arnhem
Drukker:
G.W. van der Wiel & Co., Arnhem
Plaats van Uitgave:
Arnhem
Frequentie:
1x p/m
Omvang:
I
Formaat:
C
Oplage:
Prijzen:
gratis voor leden en begunstigers van de Evangelische Maatschappij. ƒ1,00 p/j abonnementsprijs voor niet-leden
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
vv Tijdschrift van de Evangelische Maatschappij, 1866-1879
va De Protestant,1896-1968
Autopsie:
RUL: 11 jan. 1880-11 dec. 1881 (1, nr. 1-2, nr. 12)
10 jan. 1892-2 dec. 1893 (13, nr. 1-14, nr. 12)
5 jan. 1895-7 dec. 1895 (16, nr. 1-16, nr. 12), ontbreekt 16, nr. 7,8
RUU: 12 jan. 1890-7 dec. 1895 (11, nr. 1-16, nr. 12)
HDC: 9 nov. 1884 (5, nr. 11)
12 mei 1889 (10, nr. 5)
8 sep. 1889 (10, nr. 9)
10 jan. 1892 (13, nr. 1)
de twee in PM aanwezige nummers, 8 okt. 1887 (8, nr. 10) en 11 aug. 1889 (10, nr. 8), zijn niet geraadpleegd
andere ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
EvgMy
Literatuur:
-
Vindplaats:
-