BNPP

Menigerlei genade

Ondertitel:
Wekelijkse Leerredenen
1925(15): Wekelijkse Predikatiën
later: Prekenserie
Categorie:
III/meditatie
Verschenen:
mei 1911-heden=jan. 2006 (1, nr. 1-93, nr. 1)
Eigenaar:
Uitgever:
1959 (46): J.H. Kok, Kampen
1995 (82): Kok Tijdschriften, Kampen
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Kampen
Frequentie:
1 x p/w
1990 (77): 6 x p/j
1991 (78): 4 x p/j
Omvang:
VI
1966 (53): afwisselend III of IV
1990 (77): III
1991 (78): II
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
1926(16): ƒ8,00 p/j
1996 (83): ƒ58,50 p/j, buitenland ƒ72,50 p/j, losse nummers ƒ17,50, losse nummers buitenland ƒ19,50
2001 (88): ƒ68,50 p/j, buitenland ƒ82,50 p/j, losse nummers ƒ19,90, losse nummers buitenland ƒ22,90
2003 (90): € 33,50 p/j, buitenland € 36,50 p/j, losse nummers € 9,20
vaak was door de wijze van binden het schutblad (met prijsvermelding) niet beschikbaar
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
P.A.E. Sillevis Smitt: 1911-1917 (1-7)
B. Wielenga: 1911-1949 (1-36)
J.C. de Moor: 1918-1926 (8-16)
K.Dijk: 1927-1965 (17-52)
H.J. Hoek: 1946-1970 (33-57)
A.D.R. Polman: 1946-1965(33-52)
J. van den Berg:1966-1978 (53-65)
H. Mulder: 1974-1989 tot 1986(61-76)
W. Bakker: 1977-1987 (64-74)
J. Thomas: 1971-1973 (58-60)
P. Schelling: 1988-heden (75-93)
A. Jobsen: 1990-heden (77-93)
Medewerkers:
Speciale nummers:
1926(16) extra nummer met 52 preken over de Heidelbergse catechismus, 1950(36) extra nummer met 52 preken over de Heidelbergse catechismus
Bibliografische gegevens:
onderbroken juli 1942 tot januari 1946
Autopsie:
HDC: 1960 (47, nr. 44)
1961 (48, nr. 22)
1962 (49, nr. 8)
1964 (51, nr. 24)
1965 (52, nr. 9)
1966 (53, nr. 4, 13)
1967 (54, nr. 21, 23, 25, 26)
1968 (55, nr. 1, 3, 6, 7, 11, 14, 15, 17-21, 23, 25, 26)
1969 (56, nr. 1, 3, 4, 5, 8, 11, 12, 13, 14)
1971 (58, nr. 1-26)
1974 (61, nr. 1-6)
1977 (64, nr. 1,2)
1981 (68 nr. 5)
1982 (69, nr. 2)
1983 (70, nr. 5)
1984 (71, nr. 2)
1985 (72, nr. 1)
1986 (73, nr. 6)
VUA: 1911-1925 (1-15)
1926 (16, nr. 13, 23, 43)
1927-1934 (17-24)
1935 (25, nr. 9, 24, 45)
1936-1949 (26-36)
1950 (37, nr. 18, 30, 40)
1951-1959 (38-46)
1974-1976 (61-63)
TUKOS: jan. 1959-jan. 2006 (46, nr. 1-93, nr. 1)
ontbreekt: 1969 (56)
1976-1977 (63, nr. 2-64, nr. 52)
1979 (66, nr. 2, 3, 4, 5, 6)
ontbreekt in totaal: 1926 (16, nr. 1-12, 14-22, 24-42, 44-52)
1935 (25, nr. 1-8, 10-23, 25-44, 46-52)
1950 (37, nr. 1-17, 19-29, 31-39, 41-52)
1969 (56, nr. 2, 6, 7, 9, 10, 15-26)
1976-1977 (63, nr. 2-63, nr. 26 en 64, nr. 1-64, nr. 26)
1979 (66, nr. 2, 3, 4, 5, 6)
Achtergrond:
GKN
Literatuur:
-
Vindplaats:
-