BNPP

Musica Sacra

Ondertitel:
tijdschrift voor kerkmuziek
apr. 1987 (1, nr. 1): Mededelingenbulletin van de Stichting Lutherse Werkgroep voor Kerkmuziek
Categorie:
III/vorming
Verschenen:
1 okt. 1950-apr. 1985 (1, nr. 1-35, nr. 4) en apr. 1987-heden=dec. 2005 (1NS, nr. 1-nr. 55)
Eigenaar:
Stichting Lutherse Werkgroep voor Kerkmuziek
Uitgever:
Stichting Lutherse Werkgroep voor Kerkmuziek, Hilversum
apr. 1987 (1NS, nr. 1): Stichting Lutherse Werkgroep voor Kerkmuziek, Rotterdam
Drukker:
1 okt. 1969 (20, nr. 1): Studio Alpha, Utrecht (grafische vormgever)
apr. 1987 (1NS, nr. 1): stencilwerk
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
1 okt. 1952 (3, nr. 1): Utrecht
1 okt. 1954 (5, nr. 1): Hilversum
apr. 1987 (1NS, nr. 1): Rotterdam
Frequentie:
6 x p/j
mrt. 1985 (35, nr. 1): 4x p/j
apr. 1987 (1NS, nr. 1): 3x p/j
jan. 2002 (nr. 43): 4x p/j
Omvang:
I
1 okt. 1952 (3, nr. 1): II
mrt. 1985 (35, nr. 1): I
Formaat:
B
Oplage:
1 aug. 1955: 700
1 okt. 1955 (6, nr. 1): 1.000
jan. 2002: 600
Prijzen:
ƒ3,00 p/j, losse nummers ƒ0,75
1 okt. 1955 (6, nr. 1): ƒ3,50 p/j
1 okt. 1963 (14, nr. 1): ƒ4,50 p/j, losse nummers ƒ1,00
1 okt. 1969 (20, nr. 1): ƒ8,50 p/j, losse nummers ƒ1,50
1 okt. 1971 (22, nr. 1): ƒ10,00 p/j, losse nummers ƒ1,50
okt. 1976 (27, nr. 1): ƒ25,00 p/j, losse nummers ƒ5,00
okt. 1980 (31, nr. 1): ƒ30,00 p/j, losse nummers ƒ7,00
mrt. 1985 (35, nr. 1): ƒ30,00 p/j, losse nummers ƒ7,50
sep. 2000 (nr. 39): ƒ18,50 p/j
apr. 2002 (nr. 44): € 9,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
Willem Mudde: 1 okt. 1950-apr. 1984 (1, nr. 1-34, nr. 4)
D. Troost: okt. 1984-dec. 1985 (34, nr. 5-35, nr. 4)
H.S.J. Zandt: mrt. 1985-dec. 1985 (35, nr. 1-35, nr. 4)
J. Horde (eindredacteur): apr. 1987-dec. 2005 (1NS, nr. 1-nr. 55)
H. Seinstra (eindredacteur): apr. 1987-dec. 2005 (1NS, nr. 1-nr. 55)
N. Hermanidas: apr. 1987-dec. 2005 (1NS, nr. 1-nr. 55)
H. Jansen: apr. 1987-dec. 2005 (1NS, nr. 1-nr. 55)
Medewerkers:
P. Boendermaker: 1 okt. 1950-aug. 1978 (1, nr. 1-28, nr. 6)
H. Brandts Buys: 1 okt. 1950-1 febr. 1959 (1, nr. 1-9, nr. 3)
H. Coolsma: 1 okt. 1950-aug. 1978 (1, nr. 1-28, nr. 6)
R. Degens: 1 okt. 1950-1 aug 1954 (1, nr. 1-4, nr. 6)
L. Erné: 1 okt. 1950-1 aug. 1956 (1, nr. 1-6, nr. 6)
R. Kalma: 1 okt. 1950-okt. 1984 (1, nr. 1-34, nr. 5)
W.J. Kooiman: 1 okt. 1950-1 okt. 1968 (1, nr. 1-19, nr. 1)
W. Meybaum: 1 okt. 1950-aug. 1978 (1, nr. 1-28, nr. 6)
H.L. Oussoren: 1 okt. 1950-aug. 1975 (1, nr. 1-25, nr. 6)
D. Söhngen: 1 okt. 1950-aug. 1983 (1, nr. 1-33, nr. 6)
C.Ch.G. Visser: 1 okt. 1950-okt. 1984 (1, nr. 1-34, nr. 5)
G. Arnér: 1 okt. 1952-okt. 1984 (3, nr. 1-34, nr. 5)
W. Ehmann: 1 okt. 1952-okt. 1984 (3, nr. 1-34, nr. 5)
H. Stam: 1 okt. 1952-1 aug 1969 (3, nr. 1-19, nr. 6)
A.Schütz: 1 okt. 1954-okt. 1984 (5, nr. 1-34, nr. 5)
E. Forsblom: 1 okt. 1956-okt. 1984 (7, nr. 1-34, nr. 5)
F. de Beaufort: 1 okt. 1962-okt. 1984 (13, nr. 1-34, nr. 5)
Ch. Storosum: okt. 1973-aug. 1978 (24, nr. 1-28, nr. 6)
D. Troost: okt. 1983-okt. 1984 (34, nr. 1-34, nr. 5)
Speciale nummers:
1 dec. 1956 (7, nr. 2): 10 jarig bestaan Lutherse werkgroep voor Kerkmuziek
sep. 1996 (nr. 28): 50 jarig bestaan Stichting Lutherse Werkgroep voor Kerkmuziek
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
VUA: 1 okt. 1950-1 aug. 1972 (1, nr. 1-22, nr. 6)
KB: okt. 1972-dec. 1984 (23, nr. 1-35, nr. 4)
apr. 1987-dec. 2005 (1NS, nr. 1-nr. 55)
ontbreekt: feb. 1977 (27, nr. 3)
juni 1977 (27, nr. 5)
Achtergrond:
ELK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-