BNPP

Nieuw Ruimzicht

Ondertitel:
maandblad van de vereniging “Hervormd Opleidingscentrum te Doorn”
Categorie:
III/instelling
Verschenen:
juni 1966*-mrt/mei 1975 (91, nr. 6-100, nr. 3/5)
Eigenaar:
Hervormd Opleidingscentrum, Doorn
Uitgever:
Hervormd Opleidingscentrum, Doorn
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Doorn
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
ƒ3,50 p/j
1971 (96): ƒ4,00 p/j
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
D.J. Karres (eindredacteur): mrt. 1969-mrt/mei 1975 (94, nr. 3-100, nr. 3/5)
G.H. Wolfensberger: mrt. 1969-mrt/mei 1975 (94, nr. 3-100, nr. 3/5)
Medewerkers:
Speciale nummers:
vanaf jan. 1967 (92, nr. 1): jaarlijkse nummer dat ook aan predikanten wordt toegezonden
juni/aug. 1968 (93, nr. 6/8): Honderd jaar Ruimzicht
Bibliografische gegevens:
vv het werk van Ds. J.van Dijk Mzn, Doetinchem
van juni 1975 tot dec. 1977 (fictief 100, nr. 6-102, nr. 12) niet verschenen en vervolgens va Ruimzicht
Autopsie:
KDC: zd 1966-zd 1971 (91,nr. 6-96, nr. 3)
ontbreekt: 1968 (93, nr. 1, 6-8)
1969 (94, nr. 2, 4)
1970 (95, nr. 1, 2, 11)
RUU: zd 1968-zd 1975 (93, nr. 1-100, nr. 3/5)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
NHK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-