BNPP

Nieuwsbrief

Ondertitel:
Reformatorische Bijbelschool
Categorie:
III/instelling
Verschenen:
1972-mei 1992 (1, nr. 1-20, nr. 2)
Eigenaar:
Reformatorische Bijbelschool, Zeist
Uitgever:
Reformatorische Bijbelschool, Zeist
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Zeist
Frequentie:
6x p/j
feb. 1989 (17, nr. 3): 4x p/j
nov. 1989 (18, nr. 2): 6x p/j
mrt. 1991 (19, nr. 3): 4 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
A. Boorman-Geerse: sep. 1981-nov. 1982 (10, nr. 1-11, nr. 2)
J.L. v.d. Wolf: jan. 1983-dec. 1984 (11, nr. 3-13, nr. 2)
P.J.v. Kampen: jan. 1983-jan. 1987 (11, nr. 3-15, nr. 3)
J. Feenstra: jan. 1983-juni 1983 (11, nr. 3-11, nr. 6)
M. Feenstra: jan. 1983-juni 1983 (11, nr. 3-11, nr. 6)
A. Demper: jan. 1983-juni 1985 (11, nr. 3-13, nr. 5)
A. Bijleveld: sep. 1983-mei 1989 (12, nr. 1-17, nr. 4)
M.v.d. Wolf: dec. 1984 (13, nr. 2)
H. Last: juni 1985-feb. 1986 (13, nr. 5-14, nr. 3)
R. Last: juni 1985-feb. 1986 (13, nr. 5-14, nr. 3)
S. Meester: aug. 1986-nov. 1986 (15, nr. 1-15, nr. 2)
J. Verboom: okt. 1989-mrt. 1991 (18, nr. 1-19, nr. 3)
L. Verboom: okt. 1989-mrt. 1991 (18, nr. 1-19, nr. 3)
A. Lemstra: okt. 1990-mrt. 1991 (19, nr. 1-19, nr. 3)
A. Romkes: okt. 1990-mei 1992 (19, nr. 1-20, nr. 2)
E. Visser: jan. 1989 (26, nr. 1)
redactie: J. Verboom-Schotanus: jan. 1983-juni 1984 (11, nr. 3-12, nr. 6)
W. Bijleveld: sep. 1983-mei 1989 (12, nr. 1-17, nr. 4)
N. Tramper: sep. 1991-mei 1992 (19, nr. 5-20, nr. 2)
J.v. Langevelde: juni 1988-juni 1990 (16, nr. 6-18, nr. 6)
P. Verhoef okt. 1990-juni 1991 (19, nr. 1-19, nr. 4)
P. Kalkman: dec. 1990-mei 1992 (19, nr. 2-20, nr. 2)
R. Pauw: okt. 1990-juni 1991 (19, nr. 1-19, nr. 4)
M. Verhoef: nov. 1989-mei 1992 (18, nr. 2-20, nr. 2)
B. Versteeg: nov. 1989-juni 1991 (18, nr. 2-19, nr. 4)
B. van Giessen: nov. 1989-juni 1990 (18, nr. 2-18, nr. 6)
T. Jager: nov. 1989-feb. 1990 (18, nr. 2-18, nr. 3)
A. Nieuwveld: sep. 1991-mei 1992 (19, nr. 5-20, nr. 2)
F. van Velzen: sep. 1991-mei 1992 (19, nr. 5-20, nr. 2)
M. Verhoef-Kreuk: mrt. 1992-mei 1992 (20, nr. 1-20, nr. 2)
Medewerkers:
Speciale nummers:
1984-1985: 12½ jaar RBS
mei 1992 (20, nr. 2): Lustrumnummer 20 jaar
Bibliografische gegevens:
va De Wittenberg
Autopsie:
HDC: zd 1978 (6, nr. 3
7, nr. 1)
17 okt. 1980 (9, 2)
28 nov. 1981 (10, nr. 2)
5 mrt. 1982 (10, nr. 4)
9 juni 1982-dec. 1984 (10, nr. 6-13, nr. 2)
juni 1985 (13, nr. 5)
okt. 1985-jan. 1987 (14, nr. 1-15, nr. 3)
juni 1988 (16, nr. 6)
sep. 1988-mei 1992 (17, nr. 1-20, nr. 2)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
Refo
Literatuur:
-
Vindplaats:
-