BNPP

Paulus

Ondertitel:
zendingsblad der Gereformeerde Gemeenten
Categorie:
III/zending
Verschenen:
sep. 1954-heden=sep. 1996 (nr.1-nr. 235)
Eigenaar:
Zendings-Deputaten der Gereformeerde Gemeenten
Uitgever:
Zendings-Deputaten der Gereformeerde Gemeenten, Rotterdam
aug. 1966 (nr. 54): Zendings-Deputaten der Gereformeerde Gemeenten, Vlaardingen
apr. 1984 (nr. 160): Zendings-Deputaten der Gereformeerde Gemeenten, Woerden
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Rotterdam
aug. 1966 (zj, nr. 54): Vlaardingen
apr. 1984 (zj, nr. 160): Woerden
Frequentie:
1x p/2m
Omvang:
I
later: II
1976: III
Formaat:
A
jan. 1994 (zj, nr. 219): B
Oplage:
1954 (nr. 1): 400
juni 1970 (zj, nr. 77): 20.000
1974 (nr. 100): 26.500
juni 1982 (zj, nr. 149): 30.000
feb. 1985 (nr. 165): 29.500
feb. 1989 (zj, nr. 189): 30.500
Prijzen:
gratis
juni 1982 (zj, nr. 149): vrijwillige bijdrage van ƒ4,00/ ƒ5,00 p/j
feb. 1985 (zj, nr. 165): vrijwillige bijdrage van ƒ6,00 p/j
feb. 1991 (zj, nr. 200): gratis
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
H. Rijksen (hoofdredacteur): sep. 1954-feb. 1981 (nr. 1-nr. 141)
D.P. Polder (secretaris): sep. 1954-feb. 1984 (nr. 1-nr. 159)
D. Hakkenberg (hoofdredacteur): apr. 1981-juni 1984 (nr. 142-nr. 161)
A.B. van der Heiden (hoofdredacteur): aug. 1984-heden (nr. 162-nr. 235)
B.J. Zijl (secretaris): feb. 1985-nov. 1992 (nr. 165-nr. 212)
J.A. Adriaanse: feb. 1985-heden (nr. 165-nr. 235)
G. Fahner-Vos: feb. 1985-juli 1993 (nr. 165-nr. 216)
G. Nieuwenhuis: feb. 1985-heden (nr. 165-nr. 235)
R. Roos: feb. 1985-juni 1989 (nr. 165-nr. 191)
E.J. Duifhuizen: aug. 1986-mei 1990 (nr. 174-nr. 197)
J. Vermaas: aug. 1986-heden (nr. 174-nr. 235)
H. Roepert: aug. 1986-apr. 1988 (nr. 174-nr. 184)
C. Janssen: mei 1990-juli 1993 (nr. 197-nr. 216)
B. Tramper: mei 1990-heden (nr. 197-nr. 235)
C. Janse (secretaris): nov. 1992-heden (nr. 212-nr. 235)
B.J. Zijl: jan. 1993-heden (nr. 213-nr. 235)
R. Commelin-Verloops: juli 1993-heden (nr. 216-nr. 235)
J. Nijsse-Schouwstra: juli 1993-heden (nr. 216-nr. 235)
I. de Knijff: sep. 1996-heden (nr. 235-nr. 235)
Medewerkers:
de zendingsmedewerkers ‘in het veld’
Speciale nummers:
apr. 1974 (zj, nr. 100): Herdenking na 20 jaar
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
HDC: okt. 1964-okt. 1985 (nr. 43-nr. 169)
ontbreekt: aug. 1985 (nr. 168)
LDSOW/HKI: jubileumnummer apr. 1974 (nr. 100)
feb. 1981-sep. 1996 (nr. 141-nr. 235)
ontbreekt: nov./dec. 1994 (nr. 224)
TUKOS: okt. 1970-aug. 1974 (nr. 79-nr. 102)
ontbreekt: okt. 1971 (nr. 85)
in totaal ontbreekt: sep. 1954-sep. 1964 (nr. 1-nr. 42)
nov/dec. 1994 (nr. 224)
deze ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GRGM
Literatuur:
-
Vindplaats:
-