BNPP

Perspectief

Ondertitel:
Gezamenlijke uitgave van de Raphaëlpleinkerk, Thomas/- Koepelkerk, Willem de Zwijgerkerk
dec. 1989 (2, nr. 7): Wijkblad van de Thomas/Koepelkerkgemeente (hervormd), de Willem de Zwijgerkerkgemeente (hervormd) en Raphaëlpleinkerkgemeente (gereformeerd)
mei 1991 (4, nr. 3): Wijkblad van de Samen-op-weg gemeente rond de Raphaëlpleinkerk en de Willem de Zwijgerkerk (gereformeerd/hervormd) en van de Thomas/Koepelkerkgemeente (hervormd)
feb. 1995 (8, nr. 1): Wijkblad van de Samen-op-weg-gemeente rond de Raphaëlpleinkerk en de Willem de Zwijgerkerk (herv./ger.)
feb./mrt. 1996 (9, nr. 1): Wijkblad van de Verenigde Protestantse Gemeente Gereformeerd en Hervormd Amsterdam-Zuid
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
zd 1988-jan. 2005 (1, nr. 1-18, nr. 1)
Eigenaar:
Raphaëlpleinkerk, Thomas/- Koepelkerk, Willem de Zwijgerkerk
dec. 1989 (2, nr. 7): Thomas/ Koepelkerkgemeente (hervormd), Willem de Zwijgerkerkgemeente (hervormd) en Raphaëlpleinkerkgemeente (gereformeerd)
mei 1991 (4, nr. 3): Samen-op-weg gemeente rond de Raphaëlpleinkerk en de Willem de Zwijgerkerk (gereformeerd/hervormd) en van de Thomas/Koepelkerkgemeente (hervormd)
feb. 1995 (8, nr. 1): Samen-op-weg-gemeente rond de Raphaëlpleinkerk en de Willem de Zwijgerkerk (herv./ger.)
feb./mrt. 1996 (9, nr. 1): Verenigde Protestantse Gemeente Gereformeerd en Hervormd Amsterdam-Zuid
Uitgever:
Raphaëlpleinkerk, Thomas/- Koepelkerk, Willem de Zwijgerkerk, Amsterdam
dec. 1989 (2, nr. 7): Thomas/ Koepelkerkgemeente (hervormd), Willem de Zwijgerkerkgemeente (hervormd) en Raphaëlpleinkerkgemeente (gereformeerd), Amsterdam
mei 1991 (4, nr. 3): Samen-op-weg gemeente rond de Raphaëlpleinkerk en de Willem de Zwijgerkerk (gereformeerd/hervormd) en van de Thomas/Koepelkerkgemeente (hervormd)
feb. 1995 (8, nr. 1): Samen-op-weg-gemeente rond de Raphaëlpleinkerk en de Willem de Zwijgerkerk (herv./ger.), Amsterdam
feb./mrt. 1996 (9, nr. 1): Verenigde Protestantse Gemeente Gereformeerd en Hervormd Amsterdam-Zuid, Amsterdam
Drukker:
stencilwerk
Plaats van Uitgave:
Amsterdam-Zuid
Frequentie:
8x p/j
feb. 1994 (7, nr. 1): 6 à 8x p/j
dec. 1998 (11, nr. 6): 6x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
feb. 1993 (6, nr. 1): 1450 exx
feb. 1995 (8, nr. 1): 1200 exx
apr. 1997 (10, nr. 2): 900 exx
feb. 2001 (14, nr. 1): 800 exx
okt. 2002 (15, nr. 5): 700 exx
feb. 2004 (17, nr. 1): 650 exx.
Prijzen:
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
A. Loz-Hooisma: juli 1988-juli 1990 (1, nr. 4-3, nr. 4)
C. van der Meij: juli 1988-dec. 1988 (1, nr. 4-1, nr. 7) en okt./nov. 1989-okt./nov. 1989 (2, nr. 6-2, nr. 6)
F. Schouwenaar: juli 1988-dec. 1988 (1, nr. 4-1, nr. 7)
C. Laansma: apr. 1989-juni 1989 (2, nr. 3-2, nr. 4)
M. Krijn-Buijten: apr. 1989-okt./nov. 1996 (2, nr. 3-9, nr. 5)
S. van Boeijen-Rienks: dec. 1989-okt. 1994 (2, nr. 7-7, nr. 6)
P.N. van de Broek: aug. 1990-okt. 1994 (3, nr. 5-7, nr. 6)
L.J. Houweling: feb./mrt. 1996-jan. 2005 (9, nr. 1-18, nr. 1)
J. Hoekert: feb./mrt. 1996-okt. 1998 (9, nr. 1-11, nr. 5)
M. Camareasa: apr. 1996-okt. 2001 (9, nr. 2-14, nr. 5)
J.H. Smit-Vis: okt./nov. 1996-jan. 2005 (12, nr. 4-18, nr. 1)
G. Visser: sep. 1999-jan. 2005 (12, nr. 4-18, nr. 1)
C. de Gier-de Vries: dec. 2004-jan. 2005 (16, nr. 6-18, nr. 1)
Medewerkers:
Speciale nummers:
apr. 1992 (5, zn.): Advies over een keuze voor één kerkelijk centrum voor een samen-op-weg gemeente rond Raphaëlpleinkerk en Willem de Zwijgerkerk
okt. 1995 (8, nr. 6): Afscheid van de Raphaëlpleinkerk
Bibliografische gegevens:
1988, nrs. 1-4 verschenen o.d.t. Samen op weg in Zuid
Autopsie:
HDC: juli 1988-jan. 2005 (1, nr. 4-18, nr. 1)
ontbrekende nummers: 1988 (1, nr. 1-3)
1989 (2, nr. 1,2)
1992 (5, nr. 3,5)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
SOW
Literatuur:
-
Vindplaats:
-