BNPP

Preken

Ondertitel:
Uitgegeven om evangelisch licht te verspreiden en Christelijk leven aan te kweeken, vooral onder de mindere standen des volks
Categorie:
III/meditatie
Verschenen:
1846-1862
Eigenaar:
-
Uitgever:
D.H. van der Scheer, Koevorden
Drukker:
D.H. van der Scheer, Koevorden
Plaats van Uitgave:
Koevorden
Frequentie:
12 x p/j
Omvang:
II
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
ƒ 1,.20 p/j, losse nummers ƒ 0,20 Foto’s -
Tekeningen:
-
Redactie:
-
Medewerkers:
S..F. van Hasselt, pred. te Sneek
P. de Goeije, pred. te Heereveen
D.A. de Groot, pred. te Sneek
C.H. van Herwerden C.H.zn, Theol. Doct. en pred. te Groningen
J.J. Swiers, pred. te Havelte
U.P. Goudschaal, pred. te Scheemda
C. van Schaick, pred. te Dwingeloo (vanaf 1853, 8. nr. 1 pred. te Paramaribo*)
F. Koppius, pred. te Hamm en Fransum (t/m 1852, 7, nr. 3*)
W.C. van der Zwaag, pred. te Dronrijp
M.A. Amshoff, pred. te Groningen
W. Verweij, pred. te Winschoten
P.A. Koppius, Theol Doct. En pred. te Rottevalle
B. Doorenbos, Theol. Doct. en pred. te Peins en Zweins
H. van Heijningen, pred. te Meppel (t/m 1850, 5. nr.6*)
S. Coolhaas van der Woude, pred. te Emmen
J.W. Lieftinck, pred. te Odoorn
P. Mulder, pred. te Borger
A.L. Lesturgeon, pred. te Oosterhesselen (vanaf 1847, 2. nr. 4*)
P. Hofstede de Groot, Hoogleraar te Groningen (1847, 2. nr. 6*)
J.A. Anspach, Theol. Doct. en pred. te Deventer (1848, 3. nr. 11*)
H. Cannegieter JJz., pred. te Metzlawier (1848, 3. nr. 11*)
B.J.F. Heerspink, pred. te Gieten (1848, 3. nr. 11*)
J.E. Diest Lorgion, Theol. Doct. en pred. te Groningen (1848, 3. nr. 11*)
A.H. Pareau, pred. te Assen (1848, 3. nr. 11*)
C.P.L. Rutgers, pred. te Gronigen (1848, 3. nr. 11*)
J.M. Broekhoff, pred. te Medemblik (1849, 4. nr. 8*)
J.H. Reddingius Gz, Theol. Doct. en pred. te Franeker (1849, 4. nr. 8*)
E.J. Brandt Wijsmuller, pred. te IJsselstein (1850, 5, nr. 6*)
J. van Kuijk, pred. te Dokkum (1851, 6, nr. 10*)
A.W. van Moock, pred. te Koevorden (1851, 6, nr. 10*)
J.J. Hartman, pred. te Blankenham, (1852, 7, nr. 3*)
A.T. Reitsma, pred. te Groningen (1853, 8, nr. 1*)
Speciale nummers:
ieder nummer heeft een aparte titel en schrijver
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
RUL: 1847 (2, nr. 1,4,5,6,7,9,10)
1848 (3, nr. 11)
1849 (4, nr. 8)
1850 (5, nr. 6)
1851 (6, nr. 10)
1852 (7, nr. 3, 5)
1853 (8, nr. 1,6,9)
PBF: 1846 (1, nr, 2, 6, 8)
1853 (8, nr. 6)
1855-1857 (10, nr. 1-12, nr. 12)
de (misschien) aanwezige nummers in RUG [1846 (1)] en in TUKBW [1852 (7)] zijn niet geraadpleegd
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-