BNPP

Radiokerk Bloemendaal

Ondertitel:
maandblad voor luisteraars naar de radiouitzendingen van de Gereformeerde Kerk van Bloemendaal
Categorie:
III/meditatie
Verschenen:
jan. 1968-heden=mei 1992 (1, nr. 1-25, nr. 3)
Eigenaar:
Gereformeerde Kerk van Bloemendaal, Bloemendaal
Uitgever:
Gereformeerde Kerk van Bloemendaal, Bloemendaal
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Bloemendaal
Frequentie:
10x p/j, 1991: 7x p/j
Omvang:
II
Formaat:
A
Oplage:
Prijzen:
dec. 1974 (7, nr. 10): toegezonden aan hen die ons werk financieel steunen
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
D.J. Roos: jan. 1968-juni 1975* (1, nr. 1-8, nr. 5*)
D. Schaafsma: jan. 1968-juni 1975* (1, nr. 1-8, nr. 5*)
A.J. de Swart: jan. 1968-juni 1971* (1, nr. 1-4, nr. 5*)
W. Emmens: feb. 1972*-apr. 1972 (5, nr. 1*-5, nr. 3)
P.Cornet: mei 1972-heden=mei 1992 (5, nr. 4-25, nr. 3)
G. van der Stelt: jan. 1968- heden=mei 1992 (1, nr. 1-25, nr. 3)
E. Th. Thijs: sept. 1985- heden=mei 1992 (18, nr. 7-25, nr. 3)
P.W. Tollenaar: sept. 1985- heden=mei 1992 (18, nr. 7-25, nr. 3)
Medewerkers:
Speciale nummers:
juni 1975 (8, nr. 5): jubileum ds. D.J. Roos
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
KB: sept. 1985-mei 1992 (18, nr. 7-25, nr. 3)
HDC: jan. 1968 (1, nr. 1)
mrt.-dec. 1970 (3, nr. 5-12)
1971 (4, nr. 1, 3-5)
jan. 1972-dec. 1973 (5, nr. 1-6, nr. 10)
1974 (7, nr. 1-4, 6-10)
1975 (8, nr. 1-3, 5)
andere ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GKN
Literatuur:
-
Vindplaats:
-