BNPP

Radiopreken Bloemendaal

Ondertitel:
Radio Bloemendaal
Categorie:
III/meditatie
Verschenen:
1950*-1967
Eigenaar:
Gereformeerde Kerk, Bloemendaal
Uitgever:
Radio-Commissie van de Gereformeerde Kerk van Bloemendaal
Drukker:
Stencil in eigen beheer
Plaats van Uitgave:
Bloemendaal
Frequentie:
1 x p/w
Omvang:
VI
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
30 jan. 1964 (8, nr. 5): ƒ12,00 p/j
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
Medewerkers:
de serie bestaat voornamelijk uit preken van G. Toornvliet te Bloemendaal en in latere jaargangen ook van predikanten uit de omgeving van Bloemendaal
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
ook odt Radiopreken in druk (nieuwe serie)/Radio-preek/Prekenserie Radio Bloemendaal
va Radiokerk Bloemendaal
Autopsie:
HDC: juni 1956-3 jan. 1958 (nr. 37-1, nr. 51)
30 okt. 1959 (3, nr. 43)
sep. 1960 (zj)
9 jan. 1964-12 mrt. 1964(8, nr. 2-8, nr. 11)
1 okt. 1964-23 sep. 1965 (8, nr. 40-9, nr. 38)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GKN
Literatuur:
-
Vindplaats:
-