BNPP

Rijnlandsche kerkbode; 6 jan. 1977* (65, nr. 1*): Rijnlandse Kerkbode

Ondertitel:
officieel orgaan van Gereformeerde kerken in de classis Woerden
6 jan. 1977* (65, nr. 1*): officieel orgaan van Gereformeerde kerken in de classis Rijnland
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
1913-heden=12 juni 1992 (1, nr. 1-78, nr. 21)
Eigenaar:
classis Woerden van de Gereformeerde Kerken in Nederland
6 jan. 1977* (65, nr. 1*): classis Rijnland van de Gereformeerde Kerken in Nederland
Uitgever:
3 okt. 1931* (19, nr. 940*): Drukkerij Rijnland, Alphen a/d Rijn
6 jan. 1977* (65, nr. 1*): Drukkerij ‘Holland’, Alphen a/d Rijn
Drukker:
3 okt. 1931* (19, nr. 940*): Drukkerij Rijnland, Alphen a/d Rijn
6 jan. 1977* (65, nr. 1*): Drukkerij ‘Holland’, Alphen a/d Rijn
Plaats van Uitgave:
Alphen a/d Rijn
Frequentie:
1x p/w (in de zomervakantie periode enige malen niet)
Omvang:
III
jan. 1983 (69, nr. 1): II
Formaat:
D
Oplage:
Prijzen:
3 okt. 1931 (19, nr. 940): ƒ2,40 p/j
30 juli 1954 (41, nr 42): ƒ5,00 p/j, losse nummers ƒ0,12
1 mrt. 1963 (50, nr. 21): ƒ6,00 p/j, losse nummers ƒ0,15
30 juni 1978 (65, nr. 25): ƒ27,00 p/j
9 jan. 1981 (68, nr. 1): ƒ36,00 p/j
27 nov. 1987 (73, nr. 42): ƒ50,25 p/j
20 dec. 1991 (77, nr. 44): ƒ62,00 p/j
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
H. Moolhuizen: 3 okt. 1931*-18 okt. 1940* (19, nr. 940*-28, nr. 3*)
D. Nauta (secretaris): 3 okt. 1931*-3 jan. 1936 (19, nr. 940*-22, nr. 1162)
W. van den Bos (secretaris): 18 okt. 1940* (28, nr. 3*)
J.W. Hoornenborg: 18 okt. 1940* (28, nr. 3*)
L. Zwaan: 18 okt. 1940* (28, nr. 3*)
W. Tom (secretaris): 30 juli 1954*-1 mrt. 1963* (41, nr. 42*-50, nr. 21*)
W. Wijma: 30 juli 1954*-6 aug. 1954* (41, nr. 42*-42, nr. 43*)
W. Wijma (hoofdredacteur/ secretaris): 1 mrt. 1963*-1966 (50, nr. 21*-53, nr.)
G.P. Hartvelt: 30 juli 1954*-6 aug. 1954* (41, nr. 42*-42, nr. 43*)
G. de Ruiter: 6 jan. 1977*-2 juni 1977 (65, nr. 1*-65, nr. 21)
G.P. Nooteboom: 6 jan. 1977*-29 apr. 1988 (65, nr. 1*-74, nr. 17)
J. Bezemer: 9 juni 1978-9 nov. 1979* (65, nr. 22-66, nr. 39*)
J. Stolk: 9 jan. 1981*-29 mrt. 1985 (68, nr 1*-71, nr. 12)
G. Mulder: 5 apr. 1985-heden (71, nr. 13-78, nr. 21)
N. de Reus: 6 mei 1988-heden (74, nr. 18-78, nr. 21)
G. Kat: 2 juni 1989-heden (75, nr. 21-78, nr. 21)
Medewerkers:
alle classispredikanten: 6 jan. 1977-12 juni 1992 (65, nr. 1-78, nr. 21)
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
het is niet bekend of het periodiek nog verder is verschenen
Autopsie:
KB: 6 jan. 1977-12 juni 1992 (65, nr. 1-78, nr. 21), ontbreekt: 16 nov. 1979-27 dec. 1980 (66, nr. 40-67)
HDC: 3 okt. 1931-17 jan. 1936 (19, nr. 940-22, nr. 1164)
18 okt. 1940 (28, nr. 3)
30 juli 1954-6 aug. 1954 (41, nr. 42-41, nr. 43)
1 mrt. 1963 (50, nr. 21)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GKN
Literatuur:
-
Vindplaats:
-