BNPP

Tot de wet en tot de getuigenis

Ondertitel:
4 mrt. 1908* (2, nr. 32*): Wekelijkse leerredenen van verschillende Gereformeerde Predikanten
11, nr. 1: Leerredenen van Gereformeerde Predikanten der Ned. Hervormde Kerk
Categorie:
III/meditatie
Verschenen:
1 aug. 1906-1919* (1, nr. 1-13, nr. 50*)
Eigenaar:
Uitgever:
4 mrt. 1908* (2, nr. 32*): NV Maassluische Boekhandel en Drukkerij, Maassluis
11, nr. 1: S.W. Verploeg, Utrecht
Drukker:
4 mrt. 1908* (2, nr. 32*): Snelpersdrukkerij Maassluische Boekhandel en Drukkerij, Maassluis
Plaats van Uitgave:
4 mrt. 1908* (2, nr. 32*): Maassluis
11, nr. 1: Utrecht
Frequentie:
4 mrt. 1908* (2, nr. 32*): 1 x p/w
Omvang:
4 mrt. 1908* (2, nr. 32*): VI
Formaat:
4 mrt. 1908* (2, nr. 32*): B
Oplage:
Prijzen:
4 mrt. 1908* (2, nr. 32*): ƒ2,50 p/j
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
G.H. Beekenkamp: 4 mrt. 1908*-31 jul. 1919? (2, nr. 32*-13, nr. 52?)
K.P. Datema: 4 mrt. 1908*-31 jul. 1916 (2, nr. 32*-10, nr. 52)
J.D. de Lind van Wijngaarden: 1 aug. 1916-31 jul. 1919? (11, nr. 1-13, nr. 52?)
Medewerkers:
A.J.W. van Ingen: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
A. van der Sluis: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
P.G. Datema: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
J.J. van Ingen: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
H. van Elst: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
J. de Bruin: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
D. Boonstra: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
F. de Gidts: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
S. Dijkstra: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
D. van Lutterveld: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
M. van Grieken: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
J. Boss: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
A.M. de Oudaten: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
A. Luteyn: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
B. Batelaan: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
J.W. Verschoor: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
T.H. Hoekstra: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
L. van Mastrigt: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
C.B. Holland: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
C,J, Leenmans: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
M. Jongebreur: 4 mrt. 1908*-22 dec. 1909* (2, nr. 32*-4, nr. 22*)
S. van Dorp: 1 sep. 1909-22 dec. 1909* (4, nr. 6-4, nr. 22*)
G. Benes: 1 sep. 1909-22 dec. 1909* (4, nr. 6-4, nr. 22*)
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
RUU: 4 mei 1910-juli 1919 (4, nr. 41-13, nr. 50)
ontbreekt 12, nr. 39 en 13, nr. 21
RUL: 4 mrt. 1908 (2, nr. 32)
20 mei 1908 (2, nr. 43)
1 jul. 1908 (2, nr. 49)
22 jul. 1908 (2, nr. 52)
28 okt. 1908 (3, nr. 14)
1 sep. 1909 (4, nr. 6)
22 dec. 1909 (4, nr. 22)
behalve de (niet geraadpleegde) nummers 3, nr. 15 (TUKOS) en 3, nr. 13 (TUKBW) zijn er geen ontbrekende nummers elders bekend
Achtergrond:
GBNHK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-