BNPP

Uw koninkrijk kome

Ondertitel:
Mededelingen uit den arbeid van de zending in Rusland
mrt. 1939: Mededelingen uit den arbeid van de zending in Rusland en randstaten
Categorie:
III/zending
Verschenen:
feb. 1925-apr. 1941
Eigenaar:
Nederlandsche Comité van den Zendingsbond ‘Licht im Osten’
Uitgever:
Nederlandsche Comité van den Zendingsbond ‘Licht im Osten’, Leiden
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Frequentie:
4x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
Foto's:
ja
Tekeningen:
Redactie:
G.H. James-Sypkens: feb. 1925-nov. 1935
F. Dresselhuis: mrt. 1936-apr. 1941
G.L. Baron van Boetzelaar: mrt. 1936-apr. 1941
H. Janssen: mrt. 1936-apr. 1941
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
bijblad van Pniël
er is geen (jaargang)nummering
Autopsie:
HDC: sep. 1934-dec. 1934 (zj, zn-zj, zn)
mei 1936-okt. 1936 (zj, zn-zj, zn)
jan. 1938-mrt. 1940 (zj, zn-zj, zn)
apr. 1941 (zj, zn en zj, zn)
RUL: feb 1925-dec. 1930 (zj, zn-zj, zn)
mrt. 1932-okt. 1937 (zj, zn-zj, zn)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-