BNPP

Zendingsbode

Ondertitel:
uitgaande van de “Stichting De Spaanse Evangelische Zending”
jan. 1964 (9, nr. 1): maandblad uitgaande van de “Stichting De Spaanse Evangelische Zending”
jan. 1971 (16, nr. 1): maandblad Stichting De Spaanse Evangelische Zending
feb. 1971 (16, nr. 2): Spaanse Evangelische Zending
jan. 1972 (17, nr. 1): -
jan. 1995 (39, nr. 3): Contactblad Stichting Spaanse Evangelische Zending
Categorie:
III/zending
Verschenen:
jan. 1956-heden=jan/feb. 2005 (1, nr. 1-49, nr. 1)
Eigenaar:
Stichting De Spaanse Evangelische Zending, ‘s-Gravenhage
jan. 1964 (9, nr. 1): Stichting De Spaanse Evangelische Zending, Opheusden
okt. 1980 (25, nr. 6): Stichting De Spaanse Evangelische Zending, Rotterdam
sep. 1991 (36. nr.2): Stichting Spaanse Evangelische Zending, Hardinxveld-Giessendam
Uitgever:
Stichting De Spaanse Evangelische Zending, ‘s-Gravenhage
jan. 1964 (9, nr. 1): Stichting De Spaanse Evangelische Zending, Opheusden
okt. 1980 (25, nr. 6): Stichting De Spaanse Evangelische Zending, Rotterdam
sep. 1991 (36. nr.2): Stichting Spaanse Evangelische Zending, Hardinxveld-Giessendam
Drukker:
Plaats van Uitgave:
‘s-Gravenhage
jan. 1964 (9, nr. 1): Opheusden
okt. 1980 (25, nr. 6): Rotterdam
sep. 1991 (36. nr.2): Hardinxveld-Giessendam
Frequentie:
1 x p/2m
jan. 1971 (16, nr. 1): 1 x p/m
apr/mei 2000 (44, nr. 3): 7 x p/j
jan. 2002: 6 x p/j
Omvang:
II
jan. 2002 (46): nr. 1): I
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
ƒ2,00 p/j
mrt. 1962 (7, nr. 2): ƒ4,00 p/j
nov. 1968 (13, nr. 11): ƒ7,00 p/j
nov/dec. 2001 (45, nr. 7): ƒ4,00 p/j
Foto's:
ja, vanaf jan. 1964 (9, nr. 1)
Tekeningen:
ja
Redactie:
G. Zwart Sr.(eind)redacteur: juni 1956-juli 1965 (1, nr. 3-10, nr. 7)
R. H. Borkent: jan. 1964-aug. 1965 (9, nr. 1-10, nr. 8)
J.R. van Oordt (eindredacteur): jan. 1964-mrt. 1972 (9, nr. 1-17, nr. 3)
Algemeen secretariaat Spaanse Evangelische Zending: apr. 1972-mei 1972 (17, nr. 4-17, nr. 5)
L. Blok: juni/juli 1972-apr. 1977 (17, nr. 6-22, nr. 2)
Tj. De Jong: juni/juli 1972-apr. 1977 (17, nr. 6-22, nr. 2)
M.C. Tanis: juni/juli 1972-apr. 1977 (17, nr. 6-22, nr. 2)
P. Beekhuis: mei 1977-mrt. 1993 (22, nr. 3-37, nr. 7)
P.J. Teeuw: juni 1993-heden (37, nr. 10-49, nr. 1)
Medewerkers:
Speciale nummers:
okt. 1966 (11, nr. 20): Hervormingsnummer
apr. 1992 (36, nr. 9): 40 jaar Spaanse Evangelische Zending
sep/okt. 2002 (46, nr. 5): 50 jaar Spaanse Evangelische Zending
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
VUA: jan. 1964-dec. 1968 (9, nr. 1-13, nr. 12)
ontbreekt: mei 1968 (13, nr. 5)
sept. 1968 (13, nr. 9)
HDC: aug. 1956 (1, nr. 4)
mrt&juni 1962 (7, nr. 2, 5)
jan., feb, dec. 1971 (16, nr. 1, 2, 12)
apr.,juni/juli-okt., dec. 1972 (17, nr. 4, 6-9, 11)
jan.-juli/aug., okt., nov. 1973 (18, nr. 1-7, 9, 10)
apr. 1974 (19, nr. 3)
sep. okt. 1975 (20, nr. 8,9)
nov., dec. 1982 (26, nr. 6, 7)
juli 1983 (28, nr. 1)
sep. 1987 (32, nr. 3)
dec. 1988 (33, nr. 6)
feb. 1990 (34, nr. 8)
sep.-dec. 1991 (36, nr. 2-5)
KB jan. 1974-jan/feb. 2005 (18, nr. 12-49, nr. 1)
ontbreekt: okt. 1979-jan. 1980 (24, nr. 6-24, nr. 9)
mei 1984-juni 1984 (28, nr. 12-29, nr. 1)
jan. 1986 (30, nr. 8)
juni 1987 (32, nr. 3)
PM: juni 1956 (1, nr. 3)
de andere vindplaatsen voegen weinig toe
Achtergrond:
GRGM
Literatuur:
-
Vindplaats:
-