BNPP

Bericht uit de zending

Ondertitel:
Classicale Zendingscommissie Ned. Herv. Kerk Classis Winschoten
Categorie:
III/zending
Verschenen:
1970?-1990* (nr. 1-nr. 48*)
Eigenaar:
Uitgever:
Zendingscommissie Winschoten, Westerlee
later: Zendingscommissie Winschoten, Winschoten
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Westerlee, later: Winschoten
Frequentie:
onregelmatig, gemiddeld 2 à 3 keer per jaar
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
KB: feb. 1974 (nr. 8)
mrt. 1975 (nr. 10)
feb. 1976 (nr. 13)
nov. 1976 (nr. 15)
feb. 1977-mei 1990 (nr. 17-nr. 48)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
NHK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-