BNPP

de Christelijke voorbereidende school

Ondertitel:
maandblad (en orgaan) van de Vereniging van Onderwijzeressen bij het Christelijk Voorbereidend Onderwijs in Nederland
Categorie:
V/vakblad
Verschenen:
jan. 1946-dec. 1952* (42, nr. 1-48, nr. 12*)
Eigenaar:
Vereeniging van Onderwijzeressen bij het Christelijk Voorbereidend onderwijs in Nederland
Uitgever:
Vereeniging van Onderwijzeressen bij het Christelijk Voorbereidend onderwijs in Nederland, Zwolle
Drukker:
Drukkerij Hardenbol, Utrecht
Plaats van Uitgave:
Zwolle
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
I
Formaat:
C
Oplage:
Prijzen:
ƒ 3,00 p/j, losse nummers ƒ 0,30
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
A.J. Brants: jan. 1946-dec. 1952* (42, nr. 1-48, nr. 12*)
L.G. de Groot: jan. 1946-dec. 1952* (42, nr. 1-48, nr. 12*)
J. Hobma: jan. 1946-nov. 1950 (42, nr. 1-46, nr. 11)
H. Robijn: jan. 1946-dec. 1949 (42, nr. 1-45, nr. 12)
M. Krabbendam: sep. 1948*-nov. 1948 (44, nr. 9*-44, nr. 11)
H. Stapelkamp: sep. 1948*-dec. 1952* (44, nr. 9*-48, nr. 12*)
W.D. Hulsbergen: dec. 1950-dec. 1952 (46, nr. 12-48, nr. 12*)
Medewerkers:
M. Krabbendam: sep. 1948*-nov. 1948 (44, nr. 9*-44, nr. 11)
H. Stapelkamp: sep. 1948*-feb. 1949* (44, nr. 9*-45, nr. 2*)
C. Zijderveld: sep. 1948*-dec. 1952* (44, nr. 9*-48, nr. 12*)
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
vv De Christelijke Bewaarschool
onbekend of het periodiek langer is verschenen
Autopsie:
VUA: jan. 1946-dec. 1949 (42, nr. 1-45, nr. 12)
jan. 1951-dec. 1952 (47, nr. 1-48, nr. 2)
UvA: sep. 1948 (44, nr. 9)
nov. 1948 (44, nr. 11)
feb. 1949 (45, nr. 2)
jan. 1950-dec. 1952 (46, nr. 1-48, nr. 12)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-