BNPP

de Christelijke zeeman

Ondertitel:
Orgaan van de Christelijke Zeeliedenbond in Nederland
14 mei 1921: Orgaan van de Christelijke Zeeliedenbond in Nederland: Koopvaart, Visscherij en aanverwante vakken
Categorie:
V/vakblad
Verschenen:
zd 1916-14 mei 1923 (nr. 1-nr. 93)
Eigenaar:
Christelijke Zeeliedenbond in Nederland
Uitgever:
Christelijke Zeeliedenbond in Nederland, Scheveningen
Drukker:
Drukkerij ‘Voortvaren’, ‘s-Gravenhage
Plaats van Uitgave:
Scheveningen
Frequentie:
2 x p/m
mrt. 1917?: 1x p/m
Omvang:
I
Formaat:
? (vanaf microfilm beschreven)
Oplage:
9 sep. 1921 (nr. 69): 2915
Prijzen:
gratis voor leden
ƒ 1,25 p/j voor niet-leden
14 mei 1921 (nr. 65): ƒ 2,50 p/j
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
K. Vink: 15 jan. 1917*-14 mei 1923 (nr. 34*-nr. 93)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
va De banier van de C.Z.B.
Autopsie:
IISG: 15 jan. 1917-21 feb. 1917 (nr. 34-nr. 36)
19 jan. 1918 (nr. 48)
19 feb. 1918 (nr. 49)
19 apr. 1918-25 okt. 1919 (nr. 51-nr. 63)
14 mei 1921-6 dec. 1921 (nr. 65-nr. 73)
5 jan. 1922-14 mei 1923 (nr. 76-nr. 93)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-