BNPP

Der waarheid getuigenis geven

Ondertitel:
Categorie:
III/opinie
Verschenen:
juni 1950*-juni/nov. 1959
Eigenaar:
C. Costerus
Uitgever:
juni 1950*: C. Costerus, Nunspeet
okt. 1953*: C. Costerus, Dordrecht
feb/mrt. 1955*: C. Costerus, Elkerzee
Drukker:
Plaats van Uitgave:
juni 1950*: Nunspeet
okt. 1953*: Dordrecht
feb/mrt. 1955*: Elkerzee
Frequentie:
onbekend, vermoedelijk onregelmatig
Omvang:
I
Formaat:
D
Oplage:
Prijzen:
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
C. Costerus: juni 1950*-juni/nov. 1959
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
HDC: juni 1950
okt. 1953
feb/mrt. 1955
apr/mei 1955
juni/nov. 1959
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GBNHK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-