BNPP

‘t Duikelaartje

Ondertitel:
Orgaan van de C.J.M.V. ziekendienst
apr. 1948 (3, nr. 1): maandblad van de C.J.M.V. ziekendienst
nov. 1957* (13, nr. 3*): Maandblad voor zieke jongeren
jan./feb. 1967* (22, nr. 2*): Maandblad voor jonge zieken
Categorie:
VI/zorg
Verschenen:
1 apr. 1945-nov/dec. 1969* (1, nr. 1-24, nr. 5*)
Eigenaar:
C.J.M.V. Ziekendienst
jan./feb. 1967 (22, nr. 2): Ziekendienst van het C.J.V.
Uitgever:
C.J.M.V. Ziekendienst
15 feb. 1947 (2, nr. 19): C.J.M.V. Ziekendienst, Amsterdam (C.)
jan./feb. 1967 (22, nr. 2): Ziekendienst van het C.J.V., Amsterdam
Drukker:
okt. 1961* (16, nr. 2*): Insulinde, Amsterdam
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
2 x p/m
15 feb. 1947 (2, nr. 19): 1 x p/m
Omvang:
III
15 feb. 1947 (2, nr. 19): II
1967 – 1968 (22): III
Formaat:
A
15 feb. 1947 (2, nr. 19): wisselend A/B
juli 1950 (5, nr. 11): B
Oplage:
Prijzen:
15 feb. 1947 (2, nr. 19): voor zieken en gezonden ƒ 3,00 p/j
mrt. 1948 (3, nr. 12): voor zieken ƒ 3,00 p/j, voor gezonden ƒ 6,00 p/j
jan./feb. 1967 (22, nr. 2): zieken desgewenst ƒ 2,00 p/j, gezonden ƒ 4,00 p/j
Foto's:
vanaf juli 1950 (5, nr. 11)
Tekeningen:
vanaf 1 juni 1945 (1, nr. 5)
Redactie:
G. Hasselaar: 1 apr. 1945-okt. 1948* (1, nr. 1-4, nr. 2*)
A. Dönszelmann: okt. 1961*-6 dec. 1968* (16, nr. 2-23, nr. 6*)
B. Jansen: jan./feb. 1967*-nov/dec. 1969 (22, nr. 2*-24 nr. 5*6)
A. ten Kate (eindredacteur): juli 1950* (5, nr. 11*)
D.W. van Reijn: juli 1950* (5, nr. 11*)
J. Roelfs: mrt. 1948-mei 1948 (3, nr. 2-3, nr. 4)
A. Spaargaren: 1 apr. 1945-1 jan. 1948 (1, nr. 1-2, nr. 30)
H. Verhaar: jan./feb. 1967* (22, nr. 2*)
J. Walet-van Spengen: nov./dec. 1969 (24, nr. 5)
J.M. v.d. Valk: nov. 1957* (13, nr. 3*)
W. Mayer: nov. 1957* (13, nr. 3*)
J.J. Buskes: nov. 1957*-apr. 1959* (13, nr. 3*-14, nr. 8*)
T. de Vries (plv. eindredacteur): nov. 1957*-apr. 1959* (13, nr. 3*-14, nr. 8*)
P.W. Penninga (eindredacteur): feb. 1958*-apr. 1959* (13, nr. 6-14, nr. 8*)
S. van Leen: okt. 1961* (16, nr. 2*)
Medewerkers:
niet in colofon maar in het nummer van 1947 (3, nr. 21) genoemd: A.A. Wildschut, M. Dam, A. Spaargaren, I. Blumenthal-Weiss, P. Gerritsen, G. Hasselaar, D. van Vliet, G.v.d. Veen, A. ten Kate, J. Roelfs
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
HDC: 1 apr. 1945-1 jan. 1946 (1, nr. 1-1, nr. 20)
15 feb. 1947-15 mei 1947 (2, nr. 19-2, nr. 22)
15 aug. 1947 (2, nr. 25)
nov. 1947-dec. 1947 (2, nr. 28-2, nr. 29)
feb. 1948-zomernummer 1948 (3, nr. 1-3, nr. 7)
juli 1950 (5, nr. 11)
jan./feb. 1967-6 dec. 1968 (22, nr. 2-23 nr. 6)
sep./okt. 1969-nov./dec. 1969 (24, nr. 4-24, nr. 5)
PM: 15 juni 1945 (1, nr. 6)
Pasen 1947 (3, nr. 21)
okt. 1948 (4, nr. 2)
nov. 1957 (13, nr. 3)
feb. 1958 (13, nr. 6)
dec. 1958 (14, nr. 4)
apr. 1959 (14, nr. 8)
okt. 1961 (16, nr. 2)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
CJV
Literatuur:
-
Vindplaats:
-