BNPP

Evangelie en Socialisme.

Ondertitel:
Officieel correspondentieblad voor het werk van de Arbeidersgemeenschap der Woodbrookers in de noordelijke provincies.
Categorie:
V/pol/opinie
Verschenen:
1947-1955
Eigenaar:
Arbeiders Gemeenschap der Woodbrookers in de drie noordelijke provincies
Uitgever:
Arbeiders Gemeenschap der Woodbrookers in de noordelijke provincies, Kortehemmen
Drukker:
stencil
Plaats van Uitgave:
Kortehemmen
Frequentie:
onregelmatig, maar tenminste 4 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
mrt. 1949*: C
Oplage:
Prijzen:
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
vv Stemmen uit Kortehemmen
er is geen (jaargang)nummering
Autopsie:
IISG: zd (najaar/winter?) 1947
mrt. 1949
mrt. 1951
mei 1951
mei 1953
okt. 1953
Achtergrond:
ChrSoc
Literatuur:
-
Vindplaats:
-