BNPP

Helpende handen

Ondertitel:
uitgave Stichting Hulp Oost-Europa
Categorie:
VI/zorg
Verschenen:
1980-heden=dec. 2007 (1, nr. 1-27, nr. 8)
Eigenaar:
Stichting Hulp Oost-Europa
Uitgever:
Stichting Hulp Oost-Europa, Putten
zd 1990 (11, nr. 3): BDU, Barneveld
Drukker:
zd 1990 (11, nr. 4): BDU, Barneveld
jan. 2007 (27, nr. 4): United Graphics, Zoetermeer
Plaats van Uitgave:
Putten
zd 1990 (11, nr. 3): Barneveld
Frequentie:
4 x p/j
mei 2002 (23, nr. 1): 3 x p/j
juni 2005 (26, nr. 1): 2 x p/j
jan. 2007 (27, nr. 1): 8 x p/j
Omvang:
II
zd 1984 (5, nr. 2*): I
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
gratis
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
9, nr. 3 en 4 abusievelijk 8, nr. 3 en 4 genummerd
Autopsie:
HDC: dec. 1994 (15, nr. 4)
mrt. 2001 (22, jubileumnummer)
dec. 2002 (23, nr. 3)
KB: zd 1984 (5, nr. 2-5, nr. 4)
zd 1986-dec. 2007 (7, nr. 1-27, nr. 8)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-