BNPP

Nieuwe Zondagsbode

Ondertitel:
26 juni 1897* (3, nr. 101*): Weekblad voor het volk
20 aug. 1904* (11, nr. 34*): Weekblad voor de Hervormde gemeenten in Zeeland
jan. 1920 (1NS, nr. 1): Hervormd weekblad voor de zuidelijke provinciën
Categorie:
III/opinie VERSCHENEN VAN / TOT 1894?-1919 (1, nr. 1- en jan. 1920-28 juni 1930 (1NS, nr. 1-11NS, nr. 26)
Eigenaar:
-
Uitgever:
R.M. Smits, Middelburg
jan. 1920* (1NS, nr. 1*): Littooij & Olthoff, Middelburg
Drukker:
jan. 1920* (1, nr. 1*): Littooij & Olthoff, Middelburg
Plaats van Uitgave:
Middelburg
Frequentie:
1 x p/w
Omvang:
III
Formaat:
D
Oplage:
-
Prijzen:
26 juni 1897* (3, nr. 101*): ƒ 1,60 p/j
later: ƒ 2,50 p/j FOTO’S -
Tekeningen:
-
Redactie:
G.W.A. de Veer: 26 juni 1897* (3, nr. 101*)
H.J.L. Poort: 26 juni 1897* (3, nr. 101*)
C.L. Voorhoeve: 26 juni 1897* (3, nr. 101*)
C. van Koetsveld CEzn: 26 juni 1897* (3, nr. 101*)
L. Hijmans: 26 juni 1897* (3, nr. 101*)
H. Th. Obbink: 20 aug. 1904* (11, nr. 34*)
J. de Visser: 20 mei 1911*-20 mrt. 1915* (18, nr. 21*-22, nr. 12*)
J. de Visser (eindredacteur): 27 okt. 1923*-28 juni 1930 (4, nr. 43*-11, nr. 26)
J.H.C. Kamsteeg: 27 okt. 1923*-28 juni 1930 (4, nr. 43*-11, nr. 26)
B.C. Sliggers: 27 okt. 1923*-28 juni 1930 (4, nr. 43*-11, nr. 26);
Medewerkers:
26 juni 1897* (3, nr. 101*): Nederlands Hervormde predikanten in Zeeland
A.M. Brouwer: 20 aug. 1904* (11, nr. 34*)
G. van Dis: 20 aug. 1904*-8 juli 1911* (11, nr. 34*-18, nr. 28*)
N.M. de Ligt: 20 aug. 1904*-8 juli 1911* (11, nr. 34*-18, nr. 28*)
G.E. Meloen: 20 aug. 1904*-8 juli 1911* (11, nr. 34*-18, nr. 28*)
H. Smelt: 20 aug. 1904*-8 juli 1911* (11, nr. 34*-18, nr. 28*)
J. de Visser: 20 aug. 1904*-8 juli 1911* (11, nr. 34*-18, nr. 28*)
W.H. Weeda: 20 aug. 1904*-8 juli 1911* (11, nr. 34*-18, nr. 28*)
J.W. Blankert: 20 mei 1911*-8 juli 1911* (18, nr. 21*-18, nr. 28*)
B. ter Haar Romeny: 27 okt. 1923*-28 juni 1930 (4, nr. 43*-11, nr. 26)
W. ’t Hooft: 27 okt. 1923*-14 mrt. 1925* (4, nr. 43*-6, nr. 11*)
Th. A. ten Hooven: 27 okt. 1923*-28 juni 1930 (4, nr. 43*-11, nr. 26)
J.H. Huijgens: 27 okt. 1923*-10 mei 1930 (4, nr. 43*-11, nr. 19)
J.D. Schmidt : 27 okt. 1923*-28 juni 1930 (4, nr. 43*-11, nr. 26)
H.W.A. Voorhoeve: 27 okt. 1923*-28 juni 1930 (4, nr. 43*-11, nr. 26)
M. Waardenburg – Lindeyer: 27 okt. 1923*-14 mrt. 1925* (4, nr. 43*-6, nr. 11*)
J.J. van de Wall: 27 okt. 1923*-14 mrt. 1925* (4, nr. 43*-6, nr. 11*)
A.D.F. van der Weert: 27 okt. 1923*-14 mrt. 1925* (4, nr. 43*-6, nr. 11*)
A. Petermeijer: 12 mei 1928*-28 juni 1930 (9, nr. 19-11, nr. 26)
E.A.J. Plug: 12 mei 1928*-28 juni 1930 (9, nr. 19-11, nr. 26)
C. van Dam: 12 mei 1928*-28 juni 1930 (9, nr. 19-11, nr. 26)
J.P. Enklaar: 12 mei 1928*-28 juni 1930 (9, nr. 19-11, nr. 26)
M. Blankert-Kruijf: 12 mei 1928*-28 juni 1930 (9, nr. 19-11, nr. 26)
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
in 1920 begint een (nieuwe) jaargangtelling (1NS e.v.) en ondertitel
Autopsie:
HDC: 26 juni 1897 (3, nr. 101)
20 aug. 1904 (11, nr. 34)
20 mei 1911 (18, nr. 21)
27 mei 1911 (18, nr. 22)
8 juli 1911 (18, nr. 28)
27 okt. 1923 (4, nr. 43)
26 jan. 1924 (5, nr. 4)
9 feb. 1924 (5, nr. 6)
1 mrt. 1924 (5, nr. 9)
23 aug. 1924 (5, nr. 34)
20 dec. 1924-24 dec. 1924 (5, nr. 51-5, nr. 52)
7 mrt. 1925-14 mrt. 1925 (6, nr. 10-6,nr. 11)
PBZ: 12 mei 1928 (9, nr. 19);18 mei 1929-28 juni 1930 (10, nr. 20-11, nr. 26)
ontbreekt: 11, nr. 6, 7, 16, 17, 21, 23, 24, 25)
PM 17 jan. 1925 (6, nr. 3), 20 mrt. 1926 (7, nr. 12), 14 jan. 1928 (9, nr. 2), 4 jan. 1929 (10, nr. 1)
KB: 11 juli 1914-20 mrt. 1915 (21, nr. 28-22, nr. 12)
ontbreekt: 12 dec. 1914 (21, nr. 50)
28 feb. 1915 (22, nr. 9);
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-