BNPP

Ons meisjesblad

Ondertitel:
Orgaan van den Bond van Ned. Hervormde Jonge-Meisjesvereenigingen op Gereformeerde Grondslag
Categorie:
IV/jeugdwerk
Verschenen:
okt. 1936-dec. 1970 (1, nr. 1-31, nr. 3)
Eigenaar:
Bond van Ned. Hervormde Jonge-Meisjesvereenigingen op Gereformeerde Grondslag
Uitgever:
Bond van Ned. Hervormde Jonge-Meisjesvereenigingen op Gereformeerde Grondslag
Drukker:
Drukkerij J. Bout, Huizen
Plaats van Uitgave:
Hilversum
Frequentie:
1 x p/m
1954*: 10-12 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
ƒ 1,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
J.A. Bovenschen: okt. 1936-nov. 1938 (1, nr. 1-3, nr. 2)
W.A. Burggraaf: okt. 1936-juni 1939* (1, nr. 1-3, nr. 9*)
A. den Hoedt: okt. 1936-juni 1939* (1, nr. 1-3, nr. 9*)
W. Sonneveld: okt. 1936-juni 1939* (1, nr. 1-3, nr. 9*)
C. Leenmans: jan. 1939-juni 1939* (3, nr. 4-3, nr. 9*)
N. Jonkers: okt. 1954*-sep. 1955 (14, nr. 1*-14, nr. 10)
N. Jansen-Jonkers: okt. 1955 (15, nr. 1)
J. Roodhart: okt. 1954*-jan. 1955 (14, nr. 1-14, nr 4)
J.A. Lamie: okt. 1936-juni 1962* (1, nr. 1-21, nr. 9/10*)
G. Eysenga: okt. 1954*-jan. 1968 (14, nr. 1*-28, nr. 4)
N. Nagel: okt. 1954-apr. 1956 (14, nr. 1*-15, nr. 7)
N. v.d. Veer-Nagel: mei 1956-okt. 1959 (15, nr. 8-18, nr. 12)
J. Vos-Roodhart: feb. 1955-okt. 1957 (14, nr. 5-17, nr. 1)
G. Schaap: okt. 1954*-okt. 1966* (14, nr. 1*-27, nr. 2*)
W. van Veldhuizen: okt. 1954-juni 1962* (14, nr. 1*-21, nr. 9/10*)
H.C. v.d. Hee: feb. 1956-juli 1958 (15, nr. 5-17, nr. 10)
H.C.v.d. Vlist-v.d. Hee: sep. 1958-nov. 1961 (17, nr. 11-21, nr. 2)
T. Vermaas: nov. 1957-dec. 1970 (17, nr. 2-31, nr. 3)
W. Meyer: nov. 1959-dec. 1960 (19, nr. 2-20, nr. 3)
W. Moerman-Meyer: jan. 1961-jan. 1968 (20, nr. 4-28, nr. 4)
T. Baart-de Groot: mrt. 1962*-juni 1962* (21, nr. 6-21, nr. 9/10*)
J.A.v. Houttum-Lankhorst: sep. 1966*-sep. 1967 (27, nr. 1*-27, nr. 12*)
G.H. Lok: sep. 1966*-jan. 1968 (27, nr. 1*-28, nr. 4)
J.G. Westland: sep. 1966*-jan. 1968 (27, nr. 1*-28, nr. 4)
C.van Noordenne: sep. 1966*-sep. 1967 (27, nr. 1*-27, nr. 12*)
C. v.der Starre-van Noordenne: okt. 1967*-dec. 1970 (28, nr. 1*-31, nr. 3)
M.L. van der Steeg-Bragt: sep. 1966*-jan. 1968 (27, nr. 1*-28, nr. 4)
L. de Jong: okt. 1967*-jan. 1968 (28, nr. 1*-28, nr. 4)
Medewerkers:
Speciale nummers:
feb. 1967 (27, nr. 5): Nes Ammim nummer samen met Zebra van de Knapenvereniging
mei 1967 (27, nr. 7): Jeugddag ‘67 nummer, ook i.s.m. Zebra
dec. 1967 (28, nr. 3): Kerstnummer met Zebra
apr. 1970 (30, nr. 7): Bevrijdingsnummer
Bibliografische gegevens:
soms worden in de nummering nummers overgeslagen
vanaf 1963 begint de jaargang in januari
Autopsie:
HDC: okt. 1936-juni 1939 (1, nr. 1-3, nr. 9)
1948-1953 (8-13) alleen Kerstnummers
okt. 1954-dec. 1970 (14, nr. 1-31, nr. 3)
ontbreekt: 14, nr. 5
17, nr. 7
21, nr. 4, 5
aug. 1962-aug. 1966 (22, nr. 11-26, nr. 11)
27, nr. 3, 4, 6, 7, 8, 9
KB: okt. 1954-sep. 1965 (14, nr. 1-25, nr. 10);ontbrekende nummers: 1937/38 (2, nr. 10)
1938/39 (3, nr. 3, 10, 11, 12)
1967/68 (28, nr. 4, 6)
enkele in TUKOS aanwezige nummers uit de periode 1965-1966 zijn niet geraadpleegd
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
HGJB
Literatuur:
-
Vindplaats:
-