BNPP

Ons Possoblad

Ondertitel:
dec. 1933* (21, nr. 12*): Uitgave van de Alg. Possovereen. der Afd. Onderdendam en Appingedam van het Ned. Zend. Genootschap
jan. 1938 (26, nr. 1): Uitgave van de Algemeene Possovereenigingen der afd. Onderdendam en Appingedam van het Nederlandsch Zendeling Genootschap
Categorie:
III/zending
Verschenen:
± 1913-1954 (1, nr. 1- 38, nr. 11)
Eigenaar:
Algemene Possovereenigingen der afd. Onderdendam en Appingedam van het Nederlandsch Zendeling Genootschap
Uitgever:
G.W. Ploeger, Appingedam
Drukker:
G.W. Ploeger, Appingedam
Plaats van Uitgave:
Appingedam
Frequentie:
1x p/m
Omvang:
I
Formaat:
C
Oplage:
Prijzen:
dec. 1933* (21, nr. 12*): ƒ 0,40 p/j fpp zonder inningskosten ƒ 0,50
mei 1947* (31, nr. 5*): ƒ 0,50 p/j
juni 1949 (33, nr. 3): ƒ 0,75 p/j
Foto's:
dec. 1933* (21, nr. 12*): ja
Tekeningen:
juli 1935 (23, nr. 7): ja (kaarten)
Redactie:
onder Redactie en Beheer van eenige leden der Algemeene Possovereenigingen
H. de Zwart: dec. 1933*-nov. 1938 (21, nr. 12*-26, nr. 11)
G. Jansma: nov. 1939*-okt. 1949 (27, nr. 11*- 33, nr. 7)
J.Bykerk: dec. 1949-sep. 1951* (33, nr. 9-35, nr. 9*)
Medewerkers:
(niet in colofon, maar regelmatig bijdragen leverend in de periode 1933-1941: J. Ritsema: dec. 1933*-juli 1941* (21, nr. 12*-29, nr. 7*)
W.J. Reesink: dec. 1933*juli 1941* (21, nr. 12* – 29, nr. 7*)
H. Marra: dec. 1933 -sep. 1937 (21, nr. 12*-25, nr. 9)
J. van Kuiken: feb. 1934-nov. 1937 (22, nr. 2-25, nr. 11)
H. Perdok: aug. 1934-aug. 1938 (22, nr. 8-26, nr. 8)
A.C. Kruyt: juli 1935-dec. 1940 (23, nr. 7-28, nr. 12)
A. Ploeger: juli 1936-feb. 1937 (24, nr. 7-25, nr. 2)
F. Offeringa: dec. 1940-juli 1941* (28, nr. 12-29, nr. 7*)
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
HDC: mei 1947- sep. 1951 (31, nr. 5 – 35, nr. 9)
ontbreekt:1947 (31, nr. 1-4, 6-7, 11)
1948 (32, nr. 1-3)
1949 (33, nr. 8)
1951 (35, nr. 10-12)
TUKOS:dec. 1933- juli 1941 (21, nr. 12-29, nr. 7)
ontbreekt:1934 (22, nr. 1, 3-7)
1935 (23, nr. 9-10)
1936 (24, nr. 5-6)
1937 (25, nr. 3-4)
1938 (26, nr. 6, 7, 9, 10, 12)
1939 (27, nr. 1-10, 12)
1940 (28, nr. 1-6, 11)
1941 (29, nr. 1, 3-5, 8 ev)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
NZG
Literatuur:
-
Vindplaats:
-