BNPP

Organist en Eeredienst; jan. 1936 (5, nr. 47): Organist en Eredienst

Ondertitel:
officieel orgaan van de Vereeniging van organisten der Gereformeerde Kerken
apr. 1932 (nr. 4): officieel orgaan van de Vereeniging van organisten bij de Gereformeerde Kerken
jan. 1938 (7, nr. 69): maandblad van de “Vereeniging van organisten bij de Gereformeerde Kerken”
mei 1946 (12, nr. 124): maandblad van de “Gereformeerde Organistenvereeniging”
juni 1957 (23, nr. 249): maandblad van de organistenvereniging op Gereformeerd Grondslag, genaamd Gereformeerde Organistenvereniging
jan. 1961 (27, nr. 1): officieel orgaan van de Gereformeerde Organistenvereniging
jan. 1964 (30, nr. 1): maandblad van de Gereformeerde Organistenvereniging
okt. 2000 (66, nr. 10): maandblad van de Gereformeerde Organistenvereniging GOV
juli/aug. 2001: 67, nr. 7/8): maandblad van de GOV Vereniging van Kerkmusici
Categorie:
III/organisatie
Verschenen:
jan. 1932-dec. 2001 (nr. 1-67, nr. 12)
Eigenaar:
Vereeniging van organisten der Gereformeerde Kerken, Haarlem
apr. 1932 (nr. 4): Vereeniging van organisten bij de Gereformeerde Kerken, Haarlem
mei 1946 (nr. 124): Gereformeerde Organistenvereeniging, Utrecht
juli 1949 (nr. 162): Gereformeerde Organistenvereniging, Utrecht
sep. 1989 (zj, nr. 8): Gereformeerde Organistenvereniging, Leeuwarden
Uitgever:
Vereeniging van organisten der Gereformeerde Kerken, Haarlem
apr. 1932 (nr. 4): Vereeniging van organisten bij de Gereformeerde Kerken, Haarlem
jan. 1933: J.H. Kok BV, Kampen
mei 1946 (nr. 124): Gereformeerde Organistenvereeniging, Utrecht
juli 1949 (nr. 162): Gereformeerde Organistenvereniging, Utrecht
sep. 1989 (zj, nr. 8): Gereformeerde Organistenvereniging, Leeuwarden
dec. 1990 (55, nr. 12): J.H. Kok BV, Kampen
jan. 1994 (60, nr. 1): Kok Tijdschriften, Kampen
Drukker:
Goudswaard NV, Rotterdam
jan. 1933 (zj, nr. 12): Drukkerij Wilco, Amersfoort
mrt. 1978 (44, nr. 3): Haak bv, Berkel en Rodenrijs
jan. 1997 (63, nr. 1): drukkerij van der Weij BV, Hilversum
jan. 1986 (52, nr. 1): Uitgeversmaatschappij J.H. Kok BV, Kampen
dec. 1990 (55, nr. 12): Drukkerij Wilco, Kampen
Plaats van Uitgave:
Haarlem
jan. 1933: Kampen
mei 1946 (nr. 124): Utrecht
sep. 1989 (zj, nr. 8): Leeuwarden
dec. 1990 (55, nr. 12): Kampen
Frequentie:
12x p/j
Omvang:
I
jan. 1934 (nr. 24): II
jan. 1976 (nr. 1): III
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
ƒ 1,50 p/j
losse nummers ƒ 0,15
mei 1932 (nr. 5): ƒ 3,00 p/j
mei 1941 (10, nr. 107): gratis voor leden en contribuanten
juni 1992 (57, nr. 6): losse nummers ƒ 7,50
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
D.N.J. van der Paauw: jan. 1932-apr. 1938 (nr. 1-nr. 72)
H. Burger: juni 1938-aug. 1942 (7, nr. 74-11, nr. 120)
W.A. Houtman: juni 1938-mei 1965 (7, nr. 74-31, nr. 5)
Jac. Kort (eindredacteur): juni 1938-juli 1942 (7, nr. 74-11, nr. 119)
C. Rijnsdorp: juni 1938-aug. 1942 (7, nr. 74-11, nr. 120)
D.W.L. Milo (eindredacteur): juli 1942-mei 1949 (11, nr. 119-15, nr. 160) en dec. 1950-sep. 1963 (16, nr. 178-29, nr. 9)
D.W.L. Milo: okt. 1963-dec. 1979 (29, nr. 10-45, nr. 12)
P. van Dijke (eindredacteur): juni 1949-nov. 1950 (15, nr. 161-16, nr. 177)
Joh. M. Vetter: feb. 1946-sep. 1946 (11, nr. 121-12, nr. 128)
G.D. Pasman: okt. 1946-juni 1948 (12, nr. 129-15, nr. 149)
J.J. de Vos: juli/aug. 1955-apr. 1956 (21, nr. 229-22, nr. 237)
P.J. Baris: nov. 1960-mei 1965 (26, nr. 288-31, nr. 5)
A. Houtman: nov. 1960-sep. 1963 (26, nr. 288-29, nr. 9)
A. Houtman (eindredacteur): okt. 1963-aug. 1966 (29, nr. 10-32, nr. 8)
H.K.W. Frenkel: juni 1963-jan. 1983 (29, nr. 6-49, nr. 1)
S. Vuyk (secretaris): jan. 1966-mei 1973 (32, nr. 1-39, nr. 5)
K. de Jong Ozn (eindredacteur): sep. 1966-okt. 1975 (32, nr. 9-41, nr. 10)
J.H.A.A. Dragt: jan. 1970-jan. 1973 (36, nr. 1-39, nr. 1)
F. Grondsma: mei 1975-mrt. 1979 (41, nr. 5-45, nr. 3)
J.A. Meyster: sep. 1975-okt. 1975 (41, nr. 5-41, nr. 10)
K. de Jong Ozn: nov. 1975-nov. 1976 (41, nr. 11-42, nr. 11)
J.A. Meyster (eindredacteur): nov. 1975-mrt. 1983 (41, nr. 11-49, nr. 3)
? Brandenburg: apr. 1979- ?(45, nr. 4-? )
A. Eikelboom: apr. 1979-okt. 1980 (45, nr. 4-46, nr. 10)
R. Stolk: nov. 1981-mrt. 1983 (47, nr. 3-49, nr. 3)
A. Eikelboom: feb. 1983-dec. 1984 (49, nr. 2-49, nr. 12)
B. Smilde: feb. 1983-jan. 1987 (49, nr. 2-53, nr. 6)
R. Stolk (eindredacteur): apr. 1983-nov. 1985 (49, nr. 4-51, nr. 11) 
J. de Vries (red. secr.): apr. 1983-nov. 1985 (49, nr. 4-51, nr. 11)
J. Pasveer: apr. 1983-juni 1987 (49, nr. 4-53, nr. 6)
A. Wisgerhof: apr. 1983-dec. 1997 (49, nr. 4-63, nr. 12)
G. van der Maten: jan. 1985-dec. 1989 (51, nr. 1-55, nr. 11)
J. de Vries (eindredacteur): dec. 1985-nov. 1988 (51, nr. 12-54, nr. 10)
K. de Jong Ozn: dec. 1985-sep. 1987 (51, nr. 12-53, nr. 8)
L. Kooistra: dec. 1985-dec. 1989 (51, nr. 12-55, nr. 11)
J. van der Kooy: feb. 1987-dec. 1989 (53, nr. 2-55, nr. 11)
E.J. Mathies (eindredacteur): dec. 1988-sep. 1990 (54, nr. 11-56, nr. 9)
E.J. Mathies: okt. 1990-apr. 1992 (56, nr. 10-58, nr. 4)
K.T. de Jong: jan. 1989-dec. 2000 (55, nr. 1-66, nr. 11])
J.W. Telder: dec. 1990-apr. 1997 (56, nr. 12-63, nr. 4)
M.C. Breij (hoofdredacteur): mrt. 1991-sep. 1999 (57, nr. 3-65, nr. 9)
C.W. van der Neut: jan. 1996-dec. 2001 (61, nr. 1-67, nr. 12)
W. Kloppenburg: mei 1997-dec. 2001 (63, nr. 5-67, nr. 12)
W. Diepenhorst: jan. 1998-mrt. 1999 (64, nr. 1-65, nr. 3)
W.J. Cevaal: apr. 1999-dec. 2001 (65, nr. 4-67, nr. 12)
W. van den Dool (eindredacteur): jan. 2000-dec. 2001 (66, nr. 1-67, nr. 12)
R. van der Hilst (hoofdredacteur): jan. 1990-sep. 1990 (55, nr. 1-55, nr. 9)
A. Wisgerhof: dec. 1990-dec. 1992 (56, nr. 12-58, nr. 12)
J.W. Telder (hoofdredacteur): okt. 1990-feb. 1991 (56, nr. 10-57, nr. 2)
Medewerkers:
D.W.L. Milo: jan. 1980-jan. 1983 (46, nr. 1-49, nr. 1)
B. Smilde: nov. 1980-jan. 1983 (46, nr. 11-49, nr. 1) en juli/aug. 1987-apr. 1992 (53, nr. 7-57, nr. 4)
R. Stolk: nov. 1980-feb. 1981 (46, nr. 11-47, nr. 2)
A. Eikelboom: juni 1981-jan. 1983 (47, nr. 6-49, nr. 1)
J. Pasveer: juli/aug. 1987-apr. 1992 (53, nr. 7-57, nr. 4)
A. Clement: dec. 1990-apr. 1994 (56, nr. 12-60, nr. 4) 
J.R. Luth: mrt. 1992-apr. 1994 (58, nr. 3-60, nr. 4)
Speciale nummers:
feb. 1941 (10, nr. 104): 10-jarig bestaan
mei 1956 (22, nr. 238): 25-jarig bestaan
mei 1981 (47, nr. 5): 50-jarig bestaan, themanummer “Gemeente en kerkmuziek”
mrrt. 1991 (57, nr. 3): Jubileumnummer 60 jarig bestaan van de vereniging
Bibliografische gegevens:
2002: va: Muziek en Liturgie
Autopsie:
VUA: jan. 1932-juni 1942 (zj, nr. 1-zj, nr. 119)
aug. 1942-dec. 1960 (11, nr. 120-26, nr. 289)
jan. 1961-dec. 1989 (27, nr. 1-55, nr. 11)
jan. 1993-dec. 2001 (59, nr. 1-67, nr. 12)
KB: juli/aug 1989-dec. 1992 (55, nr. 7-58, nr. 12)
ontbreekt: jan. 1933 (zj, nr. 12), mei 1933 (zj, nr. 16)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-