BNPP

Rondom de Bavo

Ondertitel:
Hervormd Kerkblad voor Haarlem, Bloemendaal, Overveen en Aerdenhout
9 feb. 1962 (nr. 31): Hervormd Kerkblad voor Haarlem, Bloemendaal, Overveen en Aerdenhout, waarin opgenomen het weekblad “Hervormd Nederland”
2 jan. 1965 (nr. 4): Hervormd Kerkblad voor Haarlem, Bloemendaal, Overveen en Aerdenhout, editie van het weekblad “Hervormd Nederland”
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
apr. 1957-9 okt. 1965* (1, nr. 1-nr. 46)
Eigenaar:
Boekencentrum NV, ‛s-Gravenhage
Uitgever:
Boekencentrum NV, ‛s-Gravenhage
Drukker:
Plaats van Uitgave:
‛s-Gravenhage
Frequentie:
1x p/w
Omvang:
III
Formaat:
D
Oplage:
19 okt. 1957 (1, nr. 28): ca. 5.000
Prijzen:
incl. De Hervormde Kerk ƒ 8,00 p/j, zonder De Hervormde Kerk ƒ 4,00 p/j
9 feb. 1962* (nr. 31*): grote uitgave ƒ 10,00 p/j, kleine uitgave ƒ 5,00 p/j
2 jan. 1965* (nr. 4*): grote uitgave ƒ 14,00 p/j, kleine uitgave ƒ 7,00 p/j
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
HDC: 20 apr. 1957 (1, nr. 3)
28 sep. 1957-19 okt. 1957 (1, nr. 25-1, nr. 28)
2 nov. 1957 (1, nr. 30)
23 nov. 1957 (1, nr. 33)
21 dec. 1957 (1, nr. 37)
18 jan. 1958-1 feb. 1958 (1, nr. 40-1, nr. 42)
12 apr. 1958 (2, nr. 2)
26 apr. 1958 (2, nr. 4)
10 mei 1958 (2, nr. 6)
16 jan. 1960-23 jan. 1960 (3, nr. 29-3, nr. 30)
25 juni 1960 (3, nr. 52)
9 feb. 1962 (nr. 31)
2 jan. 1965 (nr. 4)
16 jan. 1965-23 jan. 1965 (nr. 6, 7)
13 feb. 1965 (nr. 10)
15 mei 1965-29 mei 1965 (nr. 24-nr. 26)
12 juni 1965 (nr. 28)
18 sep. 1965 (nr. 43)
9 okt. 1965 (nr. 46);het nummer van 3 aug. 1957 (1, nr. 18) in PM is niet geraadpleegd
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
NHK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-