BNPP

V.G.L.-Bulletin

Ondertitel:
Orgaan van de vakgroep Godsdienstleraren
mei 1981 (7, nr. 3): orgaan van de vereniging van Godsdienstleerkrachten
dec. 1986 (12, nr. 4): orgaan van de vereniging van Godsdienst-leerkrachten
Categorie:
IV/vakblad
Verschenen:
mei 1974-juni/juli 1991 (1, nr. 1-17, nr. 2)
Eigenaar:
Vakgroep Godsdienstleraren
mei 1981 (7, nr. 3): Vereniging van Godsdienstleerkrachten
dec. 1986 (12, nr. 4): Vereniging van Godsdienst-leerkrachten
Uitgever:
Drukker:
Stencilwerk
aug. 1982 (9, nr. 1): Racmo-Meppel
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
dec. 1986 (12, nr. 4): Badhoevedorp
Frequentie:
3 x p/j
1983 (9): 4x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
sep. 1981 (8, nr. 1): 174
Prijzen:
sep. 1987 (13, nr. 3): losse nummers ƒ 4,75 incl. porto
apr. 1990 (16, nr. 1): losse nummers ƒ 6,00 incl. porto
Foto's:
apr. 1989 (15, nr. 1): ja
Tekeningen:
dec. 1989 (12, nr. 4): ja
Redactie:
het bestuur van V.G.L.: sep. 1981 (8, nr. 1)
J.A. Groen Jr. (secretaris): mei 1974-sep. 1986 (1, nr. 1-12, nr. 3)
P. Boersma (secretaris): dec. 1986-juni/juli 1991 (12, nr. 4-17, nr. 2)
Th.A. Fafié: mrt. 1987-juni/juli 1991 (13, nr. 1-17, nr. 2)
J. Schonewille-Swierts: mrt. 1987-juni/juli 1991 (13, nr. 1-17, nr. 2)
K. Mioch: okt. 1975 (2, nr. 2)
G. Stoepker: okt. 1975 (2, nr. 2)
Medewerkers:
Speciale nummers:
juli 1989 (15, nr. 2): thema: De krant in de Godsdienst
Bibliografische gegevens:
oi Voorwerk
Autopsie:
TUKOS: sep. 1981-apr. 1982 (8, nr. 1-8, nr. 3/4)
aug. 1982-juni/juli 1991 (9, nr. 1-17, nr. 2)
1982-1991 (8-17)
jaargang 9 bestaat uit: aug. 1982-dec. 1983 (nr. 1-nr. 6)
van jaargang 7 is alleen mei 1981 (nr. 3) aanwezig
KB: mei 1974-juni/juli 1991 (1, nr. 1-17, nr. 2)
ontbreekt: 3, nr. 1
5, nr. 1, 3
6, nr. 1
10, nr. 1
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-