BNPP

VKW Nieuwsbrief

Ondertitel:
Stichting Vrouw, kerk, tweederde wereld / Stichting werkgroep vrouw, kerk, tweederde wereld
Categorie:
II/vrouwenblad
Verschenen:
1978-sep./dec. 1991 (1, nr. 1-14, nr. 3/4)
Eigenaar:
Stichting werkgroep vrouw, kerk, tweederde wereld
Uitgever:
Stichting werkgroep vrouw, kerk, tweederde wereld, Utrecht
Drukker:
dec.1978* (1, nr. 3*): huisdruk op A4-formaat
okt. 1979* (2, nr. 3*): professionele druk, bedrijf onbekend
mrt. 1987 (10, nr. 1): Accuraat, Breda
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
4x p/j
Omvang:
I
1981 (4): II
Formaat:
dec.1978* (1, nr. 3*): B
okt. 1979* (2, nr. 3*): A
mrt. 1987 (10, nr. 1): B
Oplage:
Prijzen:
dec.1979* (2, nr. 3*): ƒ 5,00 p/j, losse nummers ƒ 2,00
sep. 1984 (7, nr. 3): ƒ 12,00 p/j, losse nummer ƒ 3,75
juni 1989 (12, nr. 2): ƒ 15,00 p/j, losse nummer ƒ 4,00
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
M. Bavinck-Ubbink: dec. 1978*-juni 1982 (1, nr. 3*-5, nr. 2)
R. Hommes-Brouwers: dec. 1978*-okt. 1983 (1, nr. 3*-6, nr. 3)
R. Brouwers: dec. 1983-sep. 1989 (6, nr. 4-12, nr. 3)
J. Zaat: okt. 1979*-apr. 1984 (2, nr. 3*-7, nr. 1)
W. den Tex: jan. 1980-dec. 1983 (2, nr. 4-5, nr. 4)
R. Jansen-Snoek: mrt. 1980-sep. 1980 (3, nr. 1-3, nr. 3)
I. Jonker-de Putter: sep. 1980 (3, nr. 3)
A. Rademaker-Brey: juni 1981-juli 1986 (4, nr. 2-9, nr. 3)
N. van der Heide: dec. 1980-dec. 1984 (4, nr. 4-8, nr. 4)
C. Cras-Meyboom (ook: C. Meyboom): mrt. 1982-juli 1986 (5, nr. 1-9, nr. 3)
M. Berveling: mrt. 1983-juli 1986 (6, nr. 1-9, nr. 3)
J. Voorhorst: dec. 1984 (7, nr. 4)
C. van der Baan: apr. 1985-mrt. 1986 (8, nr. 1-9, nr. 1)
V. Huybregts: okt. 1985 (8, nr. 3)
W. Schuring: mrt. 1986-nov. 1991 (9, nr. 1-14, nr. 3/4)
Y. Sturkenboom: dec. 1986-mrt. 1987 (9, nr. 4-10, nr. 1)
E. Verniel: dec. 1987-mrt. 1988 (10, nr. 4-11, nr. 2)
R. Schilt: sep. 1989-nov. 1991 (12, nr. 3-14, 3/4)
N. Zumhammer: dec. 1989-okt. 1990 (12, nr. 4-13, nr. 3)
N. de Bruine: okt. 1987 (10, nr. 3)
Medewerkers:
Speciale nummers:
mrt. 1983: Bewustwording
okt. 1983 (6, nr. 3): Arbeid
apr. 1990 (13, nr. 1): Dienstboden wereldwijd
sep/okt. 1990 (13, nr. 3): Onderwijs aan vrouwen
mrt. 1991 (14, nr. 1): Vrouwen en land
juni 1991 (14, nr. 2): Bevolkingspolitiek
nov. 1991 (14, nr.3/4): Vrouwen in ontwikkeling
Bibliografische gegevens:
ook o.d.t. Nieuwsbrief Vrouw, kerk 2/3 wereld
oi Zijwind
Autopsie:
HKI: mrt. 1980-sep./dec. 1991 (3, nr. 1-14, nr. 3/4)
RUU: mrt. 1983-dec. 1985 (6, nr. 1-8, nr. 4)
KB: sep. 1982 (5, nr. 3)
mrt. 1983-nov. 1991 (6, nr. 1-14, nr. 3/4)
KUN: dec.1978 (1, nr. 3)
okt. 1979 (2, nr. 3)
mrt. 1980 (3, nr. 1)
sep. 1980 (3, nr. 3)
juni 1981-dec. 1983 (4, nr. 2-6, nr. 4)
apr. 1990-nov. 1991 (13, nr. 1-14, nr. 3/4)
het in TUKOS wellicht aanwezige 2, nr. 4 is niet geraadpleegd evenals het bezit van IIAV (1, nr. 1,2 en 2, nr. 1, 2, 4)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-