BNPP

Voor de Boeren

Ondertitel:
Orgaan der Vereeniging: Het Christelijk Nationaal Boeren-Comité
Categorie:
V/opinie
Verschenen:
4 mei 1901-19 mei 1906* (nr. 1-nr. 264*)
Eigenaar:
Vereeniging: Het Christelijk Nationaal Boeren-Comité
Uitgever:
Vereeniging: Het Christelijk Nationaal Boeren-Comité, Amsterdam
20 juni 1903* (nr. 112*): Maatschappij tot Exploitatie van de Brakke Grond, Amsterdam
Drukker:
“De Brakke Grond”, Amsterdam
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
1 x p/w
Omvang:
V
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
ƒ 1,60 p/j
Foto's:
sporadisch
Tekeningen:
Redactie:
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
4 mei 1901 (nr. 1)
10 aug. 1901 (nr. 15)
20 juni 1903 (nr. 112)
20 feb. 1904 (nr. 147)
16 sep. 1905 (nr. 229)
19 mei 1906 (nr. 264)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-