BNPP

Vrijzinnig Hervormd Amsterdamsch Weekblad

Ondertitel:
officieel orgaan der Vrijzinnige Ned. Hervormden in Groot-Amsterdam
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
1 nov.1932-13 feb. 1941* (1, nr. 1-9, nr. 16*)
Eigenaar:
Vereeniging van Vrijzinnige Ned. Hervormden te Amsterdam
Uitgever:
Vereeniging van Vrijzinnige Ned. Hervormden te Amsterdam
Drukker:
H.G. van Dorssen, Amsterdam
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
1 x p/w
Omvang:
III
15 sep. 1939* (7, nr. 43*): V
Formaat:
C
Oplage:
Prijzen:
ƒ 2,40 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
B.J. Aris: 10 mei 1935-13 feb. 1941* (3, nr. 28-9, nr. 16*)
W.J.H. Dons: 10 mei 1935-13 feb. 1941* (3, nr. 28-9, nr. 16*)
J. Ellerbroek: 10 mei 1935-13 feb. 1941* (3, nr. 28-9, nr. 16*)
G. Nuis: 10 mei 1935-12 mrt. 1937 (3, nr. 28-5, nr. 19)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
UvA: 10 mei 1935-12 mrt. 1937 (3, nr. 28-5, nr. 19)
PM: 15 sep. 1939 (7, nr. 43)
3 nov. 1939 (8, nr. 1)
22 dec. 1939 (8, nr. 8)
13 feb. 1941 (9, nr. 16)
Achtergrond:
VVH
Literatuur:
-
Vindplaats:
-