BNPP

Waag

Ondertitel:
een vrij en anderszinnig blad
jan./feb. 1979 (15, nr. 1): -
1984 (20, nr. 1): Kader- en informatie-programmablad van de Vrijzinnig Christelijke Jeugd Centrale (VCJC)
1984 (20, nr. 2): Aktie- en informatieblad van Vrijzinnig Christelijke Jeugd Centrale (VCJC)
Categorie:
IV/jeugdwerk
Verschenen:
sep. 1964-1985 (1, nr. 1-21, nr. 4)
niet verschenen: dec. 1976-mrt. 1977, sep. 1977-feb. 1978, sep.-dec. 1978
Eigenaar:
Vrijzinnig Christelijke Jeugd Centrale
Uitgever:
Vrijzinnig Christelijke Jeugd Centrale, Utrecht
Drukker:
Van der Horst BV, Utrecht
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
10x p/j (1x p/m maar niet in juli en aug.)
mrt. 1978 (14, nr. 1): 6x p/j
Omvang:
I
jan. 1981 (17, nr. 1): II
Formaat:
D
1971/72: B
mrt. 1978 (14, nr. 1): B
Oplage:
Prijzen:
ƒ 5,00 p/j voor leiding en leden, ƒ 7,50 p/j voor overigen
okt. 1970 (7, nr. 2): leden ƒ 5,00 p/j, niet leden ƒ 7,50 p/j;mrt. 1978 (14, nr. 1): ƒ 7,50 p/j voor leiding en leden, ƒ 10,00 p/j voor overigen
jan. 1981 (17, nr. 1): ƒ 8,50 p/j voor leiding en leden, ƒ 10,00 voor overigen
feb. 1983 (19, nr. 1): ƒ 10,00 p/j voor leiding en leden, ƒ 12,50 voor overigen
1984 (20, nr. 1): ƒ 12,50 p/j voor leiding en leden, ƒ 17,50 voor overigen, losse nummers ƒ 3,50
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
H. van Ewijck (eindredacteur): sep. 1967*-aug. 1968 (4, nr. 1*-5, nr. 1)
T. Cramer (eindredacteur): juni 1973-aug. 1973 (9, nr. 10-10, nr. 1)
W.H. Stenfert Kroeze (hoofdredacteur): sep. 1967*-okt. 1972* (4, nr. 1*-9, nr. 2*)
J. Fockema (hoofdredacteur): nov. 1972-juni 1976 (9, nr. 3-12, nr. 10)
T. Cramer (hoofdredacteur): sep. 1976-nov. 1976 (13, nr. 1-13, nr. 3)
J. van’t Lindenhout (eindredacteur): mei 1981-1985 (17, nr. 3-21, nr. 2)
E. Nelissen: mei 1981-1985 (17, nr. 3-21, nr. 2)
W. Fotté: mei 1981-juli 1982 (17, nr. 3-18, nr. 3)
J. Bolink: okt. 1982-1985 (18, nr. 4-21, nr. 4)
T. Klunder: feb. 1983-1985 (19, nr. 1-21, nr. 3)
J.v.d. Velde: feb. 1983-1985 (19, nr. 1-21, nr. 2)
J. Nelissen: dec. 1983-1985 (19, nr. 5-21, nr. 2)
R. van Oort: 1984-1985 (20, nr. 4-21, nr. 4)
vanaf 1981 geen vermelding van namen
Medewerkers:
S.A. van Dijk-Brinkman: sep. 1967*-mei 1969 (4, nr. 1*-6, nr. 9)
J.H. Falkema: sep. 1967*-okt. 1972 (4, nr. 1*-9, nr. 2)
Van de Hoeven-Koning: sep. 1968-aug. 1970 (5, nr. 1-6, nr. 10)
L. Kastelein: nov. 1968-dec. 1969 (5, nr. 3-6, nr. 4)
L. Kromhout-Kastelein: jan. 1970-dec. 1970 (6, nr. 5-7, nr. 4)
W. Sangers: dec. 1968-okt. 1972 (5, nr. 4-9, nr. 2)
M. de Graaf: sep. 1971-sep. 1972 (8, nr. 1-9, nr. 1)
G. Bos: feb. 1972-nov. 1976 (8, nr. 6-13, nr. 3)
T. Cramer: sep. 1973-juni 1976 (10, nr. 1-12, nr. 10)
D. Gerritzen: apr. 1969-jan. 1976 (5, nr. 8-12, nr. 5)
H. Halfman: juni 1969-nov. 1976 (5, nr. 10, nr. 5-13, nr. 3)
F. van Leeuwen: nov. 1972-nov. 1976 (9, nr. 3-13, nr. 3)
H. Heijn: feb. 1976-nov. 1976 (12, nr. 6-13, nr. 3)
T. Cramer: mrt. 1978-mei/juni 1978 (14, nr. 1-14, nr. 2)
H. Heyn: mrt. 1978-mei/juni 1978 (14, nr. 1-14, nr. 2)
M. Jeronimus: mrt. 1978-mei/juni 1978 (14, nr. 1-14, nr. 2)
F. van Leeuwen: mrt. 1978-mei/juni 1978 (14, nr. 1-14, nr. 2)
T. de Man: mrt. 1978-mei/juni 1978 (14, nr. 1-14, nr. 2)
R.J. Plantenga: mrt. 1978-mei/juni 1978 (14, nr. 1-14, nr. 2)
W. Fotté: mrt. 1978-mei/juni 1978 (14, nr. 1-14, nr. 2)
J. Walsma: mrt. 1978-mei/juni 1978 (14, nr. 1-14, nr. 2)
W. Willemsen: mrt. 1978-mei/juni 1978 (14, nr. 1-14, nr. 2)
Speciale nummers:
mei/juni 1978 (14, nr. 2): 50-jarig jubileum: Vrijzinnig Christelijke Jeugd Centrale en 60-jarig jubileum: Stichting Kamp- en Reiswerk V.C.J.C.
feb. 1983 (19, nr. 1): Verleden, heden en toekomst van de V.C.J.C.
Bibliografische gegevens:
va De andere Waag;vanaf 1981 geen colofon meer beschikbaar
Autopsie:
KB: jan. 1974-1985 (10, nr. 5-21, nr. 4)
ontbreekt: juni 1975 (11, nr. 10)
RUU: sep. 1967-dec. 1974 (4, nr. 1-11, nr. 4)
jan. 1981 (17, nr. 1)
zd 1982 (18, nr. 1-18, nr. 4)
zd 1983 (19, nr. 1, 2, 3, 4, 6)
zd 1984 (20, nr. 1, 2, 3)
ontbreekt: 6, nr. 6
7, nr. 3
8, nr. 1-8, nr. 10
de tussenliggende nummers 8, nr. 5-8, 10, in IISG aanwezig, zijn niet geraadpleegd
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
VCJC
Literatuur:
-
Vindplaats:
-