BNPP

Wees een zegen

Ondertitel:
Orgaan van Stichting Kindertehuizen “Wees een Zegen”
apr. 1958 (14, nr. 1): twee-maandelijks orgaan van de Stichting kindertehuizen “Wees een Zegen”
Categorie:
VI/zorg
Verschenen:
jan. 1945?-lente 1961 (1, nr. 1-17, lente nummer)
Eigenaar:
Stichting Kindertehuizen “Wees een Zegen”
nov. 1950 (6, nr. 11): Stichting Kindertehuizen “Wees een Zegen”, aangesloten bij de Centraal Bond voor Inwendige Zending en Chr. Maatschappelijk Werk
okt./nov. 1956 (12, nr. 7): Stichting Kindertehuizen “Wees een Zegen”
Uitgever:
Stichting Kindertehuizen “Wees een Zegen”
nov. 1950 (6, nr. 11): Stichting Kindertehuizen “Wees een Zegen”, aangesloten bij de Centraal Bond voor Inwendige Zending en Chr. Maatschappelijk Werk
okt./nov. 1956 (12, nr. 7): Stichting Kindertehuizen “Wees een Zegen”
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
1x p/m
apr. 1958 (14, nr. 1): 6x p/j
Omvang:
I
jan. 1953 (9, nr. 1): II
apr. 1955 (11, nr. 1): I
Formaat:
B
Oplage:
jan. 1953 (9, nr. 1): 15.000 ex
winternummer 1960 (16, nr. winter): 22.000 ex.
Prijzen:
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
J.H. Dijkstra: jan. 1948-dec. 1949 (4, nr. 1-5, nr. 12)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
HDC: jan. 1950-sep. 1951 (6, nr. 1-7, nr. 9)
ontbreekt: juli 1950 (6, nr. 7)
KB: jan. 1948-lentenummer 1961 (4, nr. 1-17, lentenummer)
ontbreekt: mrt. 1948 (4, nr. 3), juli 1949 (5, nr. 7)
okt. 1949 (5, nr. 10), okt. 1950 (6, nr. 10), okt. 1951 (7, nr. 10), jan., feb., mrt. en aug. 1952 (8, nr. 1, 2, 3, 8)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-