BNPP

Zonnewende

Ondertitel:
18 okt. 1962: Arbeid door en voor zieken in 1912 begonnen door jonkvrouwe M.C.W. Calkoen
Categorie:
VI/zorg
Verschenen:
18 okt. 1912-jan. 1964*
Eigenaar:
Vereniging “Zonnewende”
Uitgever:
Drukkerij J. van der Burgh, Den Haag
Drukker:
Drukkerij J. van der Burgh, Den Haag
Plaats van Uitgave:
Den Haag
Frequentie:
“enige keren per jaar”
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
1200
okt. 1937: 3900
okt. 1962: 4500
Prijzen:
porto voor doorzending en giften
Foto's:
ja
Tekeningen:
-
Redactie:
M.C.W. Calkoen: 18 okt. 1912-1935
Fr. de Pijper: 1935-?1955
M.C. Otgaar: 1955-?
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
18 okt. 1937: 25-jarig jubileum
18 okt. 1962: 50-jarig jubileum
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
PM: 18 okt. 1937: herfstgroet
dec. 1939: kerstgroet
jan. 1955: nieuwjaarsgroet
voorjaar 1955: paasgroet
18 okt. 1962: jubileumgroet
jan. 1964: januarigroet
HDC: herfst 1920
zd extranummer
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-