BNPP

Afgestemd

Ondertitel:
Uitgave van de Vereniging van RPF-bestuurders
feb. 1991 (nr. 1, nr. 1): gezamenlijke uitgave van de Vereniging van RPF-bestuurders en de Marnix van St. Aldegonde Stichting
mei 1998 (8, nr. 2): gezamenlijke uitgave van de Vereniging van RPF-bestuurders en het Wetenschappelijk Studiecentrum van RPF (de Marnix van St. Aldegonde Stichting)
Categorie:
V/pol/partij
Verschenen:
jan. 1985-sep. 1986 (1, nr. 1-2, nr. 2) en feb. 1991-okt. 2000 (nr. 1, nr. 1-nr. 10, nr. 3)
Eigenaar:
Vereniging van RPF-bestuurders, Dronten
dec. 1996 (nr. 6, nr. 6): Vereniging van RPF-bestuurders en Marnix van St. Aldegonde Stichting, Nunspeet
Uitgever:
Vereniging van RPF-bestuurders, Dronten
dec. 1996 (nr. 6, nr. 6): Vereniging van RPF-bestuurders en Marnix van St. Aldegonde Stichting, Nunspeet
Drukker:
feb. 1997 (nr. 7, nr. 1): Het Contrast, Harderwijk
Plaats van Uitgave:
Dronten
feb. 1991 (nr. 1, nr. 1): Nunspeet
Frequentie:
3x p/j
feb. 1991 (nr. 1, nr. 1): 6x p/j
feb. 1998 (nr. 8, nr. 1): 5x p/j
Omvang:
I
dec. 1996 (nr. 6, nr. 6): III
feb. 1998 (nr. 8, nr. 1): II
mrt. 2000 (nr. 10, nr. 1): I
Formaat:
D
ook: A
Oplage:
-
Prijzen:
feb. 1991 (nr. 1, nr. 1): 20,00 p/j, losse nummers 5,00, leden Vereniging gratis
okt. 1996 (nr. 6, nr. 5): 25,00 p/j, leden Ver- eniging RPF: gratis
juni 1999 (nr. 9, nr. 3): 30,00 p/j, leden Vereniging RPF: gratis
Foto's:
ja
Tekeningen:
-
Redactie:
J.H. ten Hove (hoofdredacteur): jan. 1985-sep. 1986: (1, nr. 1-2, nr. 2)
C.J. Smits: jan. 1985-sep. 1986 (1, nr. 1-2, nr. 2)
H. Velvis (eindredacteur): jan. 1985-sep. 1986 (1, nr. 1-2, nr. 2)
W.J. Scholten: jan. 1985-feb. 1986 (1, nr. 1-2, nr. 1)
D.G. Schutte: jan. 1985- sep. 1986 (1, nr. 1-2, nr. 2) en apr. 1995-okt. 1999 (nr. 5, extra nr-nr. 9, nr. 4)
J.W. Dollekamp: dec. 1996-mrt. 2000 (nr. 6, nr. 6-nr. 10, nr. 1)
A. Kadijk: apr. 1991-okt. 2000 (nr. 1, nr. 2-nr. 10, nr. 3)
R. Kuiper: apr. 1995- okt. 2000 (nr. 5, extra nr.-nr. 10, nr. 3)
G.B. Ekelmans: apr. 1991-dec. 1994 (nr. 1, nr. 2- nr. 4, nr. 6)
A. Rouvoet (eindredacteur): apr. 1991-apr. 1994 (nr. 1, nr. 2-nr. 4, nr. 2)
D.J. Stellingwerf: apr. 1991-apr. 1994 (nr. 1, nr. 2-nr. 4, nr. 2)
J.P.M. Rietkerk: apr. 1991-okt. 2000 (nr. 1, nr. 2-nr. 10, nr. 3)
J.W. Dollekamp (eindredacteur): juni 1994-dec. 1999 (nr. 4, nr. 3-nr. 9, nr. 1)
R.M. Freeke: apr. 1999-okt. 2000 (nr. 9, nr. 2-nr. 10, nr. 3)
R.M. Freeke (eindredacteur): apr. 1999 (nr. 9, nr. 2)
M.G. Knibbe: juni 1999-mrt. 2000 (nr. 9, nr. 3-nr. 10, nr. 1)
M.G. Knibbe (eindredacteur): juni 1999-mrt. 2000 (nr. 9, nr. 3-nr. 10, nr. 1)
M. Hamelink (eindredacteur): juni 2000-okt. 2000 (nr. 10, nr. 2-nr. 10, nr. 3)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
apr. 1997 (7, nr. 2): themanummer `Europese Unie'
feb. 1998 (8, nr. 1): themanummer `Vier jaar paars'
mei 1998 (8, nr. 2): 150 jaar grondwet 1848
okt. 2000 (10, nr. 3): 25 jaar RPF
Bibliografische gegevens:
van 1987- 1990 verscheen het periodiek niet
in 1991 begint een nieuwe jaargangtelling: nr. 1 e.v.
van dec. 1996-feb. 1998 (nr. 6, nr. 6-nr. 8, nr. 1) verscheen Afgestemd o.d.t. Afgestemd op
verschijnt niet verder wanneer in jan. 2001 een nieuw blad van de Christen Unie begint
Autopsie:
KB: jan. 1985-sep. 1986 (1, nr. 1-2, nr. 2)
dec. 1996-okt. 2000 (nr. 6, nr. 6-nr. 10, nr. 3)
TUKBW: feb. 1991-dec. 1997 (nr. 1, nr. 1-nr. 7, nr. 6)
Achtergrond:
RPF
Literatuur:
-
Vindplaats:
-