BNPP

A.R. Propagandablad De Vuurtoren

Ondertitel:
15 sep. 1934* (1, nr. 22*): tegen de Revolutie het Evangelie
Categorie:
V/pol/partij
Verschenen:
nov. 1933-27 apr. 1940* (1, nr. 1-7, nr. 101a*)
Eigenaar:
comité De Vuurtoren
1 apr. 1935 (2, nr. 35): Stichting De Vuurtoren, Rotterdam
Uitgever:
Stichting De Vuurtoren, Rotterdam
16 jan. 1937 (4, nr. 62): Stichting De Vuurtoren ism het Centraal Comité van Antirevolutionaire Kiesverenigingen
15 juli 1937 (4, nr. 68): Stichting De Vuurtoren
2 apr. 1938 (5, nr. 75): Stichting De Vuurtoren, uitgegeven ism Nederland Waakzaam, uitgaande van het Comité van Antirevolutionaire Kiesverenigingen (extra nummer)
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Rotterdam
Frequentie:
2 x p/m
15 dec. 1935 (3, nr. 50): 1 x p/m
Omvang:
II
Formaat:
B
15 sep. 1934* (1, nr. 22*)
D
Oplage:
15 feb. 1936 (3, nr. 52): 40,000
13 feb. 1937 (4, nr. 64): 150,000
15 juli 1937 (4, nr. 68): 40,000
18 feb. 1939 (6, nr. 85): 50,000
27 mei 1939 (6, nr. 89): 75,000
22 juli 1939 (6, nr. 92): 50,000
14 okt. 1939 (6, nr. 95): 25,000
Prijzen:
1,50 p/j fpp
15 dec. 1935 (3, nr. 50): 1,00 p/j
Foto's:
incidenteel
Tekeningen:
-
Redactie:
-
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
1 juni 1939 (6, nr. 90): Speciaal Verkiezingsnummer 1
15 juni 1939 (6, nr. 91): Speciaal Verkiezingsnummer 2
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
HDC: 15 sep. 1934 (1, nr. 22)
1 apr. 1935 (2, nr. 35)
1 mei 1935-15 juni 1935 (2, nr. 37-2, nr. 40)
15 juli 1935-2 sep. 1935 (2, nr. 42-2, nr. 43)
1 okt. 1935-15 nov. 1935 (2, nr. 45-3, nr. 48)
15 dec. 1935 (3, nr. 50)
15 feb. 1936-15 mei 1936 (3, nr. 52-3, nr. 55)
16 jan. 1937-13 mrt. 1937 (4, nr. 62-4, nr. 64)
15 dec. 1937 (5, nr. 72)
16 apr. 1938-28 mei 1938 (5, nr. 76-5, nr. 76a)
11 juni 1938 (5, nr. 78)
1 okt. 1938-10 dec. 1938 (5, nr. 80a-5, nr. 83)
4 feb. 1939-18 feb. 1939 (5, nr. 85a-6, nr. 85)
29 apr. 1939-22 juli 1939 (6, nr. 88-6, nr. 92)
30 sep. 1939-9 dec. 1939 (6, nr. 94-7, nr. 97)
3 feb. 1940-13 apr. 1940 (7, nr. 98a-7, nr. 101)
IISG: nov. 1933 (1, nr. 1)
1 jan. 1935-1 mei 1935 (2, nr. 29-2, nr. 37)
16 sep. 1935-26 nov. 1938 (2, nr. 44-5, nr. 82)
27 apr. 1940 (7, nr. 101a)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
ARP
Literatuur:
-
Vindplaats:
-