BNPP

Christelijk marineblad `Ons Baken'

Ondertitel:
officieel orgaan van den Bond van Christelijk Marinepersoneel beneden den rang van Officier
1 nov. 1930 (10, nr. 1): orgaan van den Bond van Christelijk Marinepersoneel beneden den rang van Officier
Categorie:
V/vakblad
Verschenen:
nov. 1921-23 okt. 1934 (1, nr. 1-13, nr. 26)
Eigenaar:
Bond van Christelijk Marinepersoneel beneden den rang van Officier
Uitgever:
Bond van Christelijk Marinepersoneel beneden den rang van Officier, Den Helder
Drukker:
Electrische drukkerij G. v.d. Haagen, Den Helder
Plaats van Uitgave:
Den Helder
Frequentie:
1 x p/m
1 nov. 1930 (10, nr. 1): 2 x p/m
Omvang:
I
Formaat:
B
1 apr. 1924 (3, nr. 6): C
1 nov. 1930 (10, nr. 1): B
Oplage:
-
Prijzen:
1,00 p/j
1 apr. 1927 (6, nr. 6): 1,50 p/j
Foto's:
zelden
Tekeningen:
-
Redactie:
J. Herweijer: 1 nov. 1927-1 dec. 1929 (7, nr. 1-9, nr. 2)
A. Rabenort: 1 nov. 1927-1 juli 1928 (7, nr. 1-7, nr. 9)
J.P. van Bommel: 1 nov. 1927-1 nov. 1930 (7, nr. 1- 10, nr. 1)
T. Ruiten: 1 aug. 1928-1 nov. 1930 (7, nr. 10-10, nr. 1)
P.J. van Breugel: 1 feb. 1930-1 nov. 1930 (9, nr. 4-10, nr. 1)
Commissie uit het Hoofdbestuur: 1 nov. 1930-23 okt. 1934 (10, nr. 1-13, nr. 26)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
in de periode 1930-1934 ook odt Ons baken, Christelijk marineblad
va Christelijk marineblad, 1934- 1940
Autopsie:
IISG: 1 jan. 1922 (1, nr. 3)
1 apr. 1922 (1, nr. 6)
1 juni 1922-23 okt. 1934 (1, nr. 8-13, nr. 26)
ontbreekt: 1 juli 1924 (3, nr. 9)
1 sep. 1927 (6, nr. 11)
1 okt. 1927 (6, nr. 12)
HDC: 15 aug. 1931-1 sep. 1931 (10, nr. 20-10, nr. 21)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-