BNPP

De christelijke houtbewerker en bouwvakarbeider

Ondertitel:
Internationale Federatie van Christelijke Bouwvakarbeiders- en Houtbewerkersbonden
Categorie:
V/vakblad
Verschenen:
15 sep. 1954- 1971* (1, nr. 1-zj, zn)
Eigenaar:
Internationale Federatie van Christelijke Bouwvakarbeiders- en Houtbewerkersbonden
Uitgever:
Internationale Federatie van Christelijke Bouwvakarbeiders- en Houtbewerkersbonden, Utrecht
Drukker:
gestencild, vermoedelijk in eigen beheer
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
onregelmatig, maximaal 4 à 5 x p/j
Omvang:
II
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
3,50 p/j
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
-
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
na verloop van tijd verdwijnt de (jaargang(nummering-
Autopsie:
IISG: 15 sep. 1954-1 sep. 1955 (1, nr. 1-1, nr. 4)
nov. 1955 (2, nr. 5)
1956, nr. 1-3
1957, nr. 1-3
nov. 1958 (nr. 1)
mei en dec. 1959
mrt., sep., dec. 1960
juli, okt. 1961
jan., apr., aug. 1962
jan., apr., sep., dec. 1963
juni, nov. 1964
mrt., aug. nov. 1965
mrt., nov. 1966
UvA: mrt. 1970
juli 1970
nov. 1970
juli 1971
nov. 1971
de jaargangen in EUR zijn niet geraadpleegd, maar zouden niets aan de gegevens toevoegen
Achtergrond:
CNV
Literatuur:
-
Vindplaats:
-