BNPP

De Christelijke kappersbediende

Ondertitel:
Orgaan van de Christelijke Bond van Kapperspersoneel
Categorie:
V/vakblad
Verschenen:
juli 1949-dec. 1973 (2, nr. 7-26, zn)
Eigenaar:
Christelijke Bond van Kapperspersoneel
Uitgever:
Christelijke Bond van Kapperspersoneel, Eindhoven
jan. 1950 (3, nr. 1): Christelijke Bond van Kapperspersoneel, Utrecht
Drukker:
NV Drukkerij Edecea, Hoorn
Plaats van Uitgave:
Eindhoven
jan. 1950 (3, nr. 1): Utrecht
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
-
Foto's:
ja
Tekeningen:
-
Redactie:
A.C. Bensen: juli 1949-juni 1971 (2, nr. 7-24, zn)
C. Bel: okt. 1971-dec. 1973 (24, zn-26, zn)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
vv Mededelingenblad, orgaan van de Christelijke Bond van Kapperspersoneel
vanaf nov. 1962 vervalt de nummering binnen de jaargang
Autopsie:
IISG: juli 1949-dec. 1973 (2, nr. 7-26, zn)
ontbreekt: dec. 1959 (12, nr. 12)
juni/juli 1960 (13, nr. 6, 7)
1962 (15), juni-okt. 1962
1963 (16) jan.-mrt., mei-nov.
1964 (17): jan.-juni, sep.-nov.
1965 (18),jan.mrt., mei, juni, aug.-okt.
1966 (19), jan.-juni, sep.-nov.
1967 (20), jan. feb. apr.-juni, sep. nov.
1968 (21), jan.-mrt., mei-juli, sep. dec.
1969 (22), jan. mrt. apr. juli-sep. nov.
1970 (23), jan., mrt., mei,juli, aug. okt., nov.
1971 (24), jan., feb., apr., mei, juli-sep., nov.
1972 (25), jan., feb., apr., juli., aug., sep., nov.
1973 (26), jan., feb., apr., juni, sep., okt., nov.
aangezien het blad vóór het wegvallen van de nummering veel dubbele en drievoudige nummers heeft is niet exact vast te stellen hoeveel nummers werkelijk ontbreken
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
CNV
Literatuur:
-
Vindplaats:
-