BNPP

De Christen-geheelonthouder

Ondertitel:
Orgaan van den Nederlandschen Christelijken Geheelonthouders-bond
jan. 1916 (22, nr. 1): Orgaan van: `De Nederlandsche Christelijke Geheelonthouders-bond'
Categorie:
VI/zorg
Verschenen:
jan. 1895-mei 1924* (1, nr. 1-29, nr. 10*)
Eigenaar:
Nederlandsche Christelijke Geheelonthouders-bond, Haarlem
Uitgever:
Nederlandsche Christelijke Geheelonthouders-bond, Haarlem
Drukker:
Stoomdruk Herdes en Co, Utrecht
later: Typ. J.L.E.I. Kleynenberg, Haarlem
jan. 1904* (10, nr. 1*): Stoomdrukkerij H. Germs FHzn, Doesburg
Plaats van Uitgave:
Haarlem
apr. 1903* (9, nr. 4): Laag-Keppel
aug.1904 (10, nr. 8): Sliedrecht
okt. 1905 (11, nr. 10): Haarlem
mei 1910 (16, nr. 5): Hoorn
jan. 1916 (22, nr. 1): Gasselternijeveen
aug. 1918 (24, nr. 1): Haarlem
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
I
Formaat:
D
jan. 1916 (22, nr. 1): C
aug. 1918* (23, nr. 1*): B
Oplage:
-
Prijzen:
0,60 p/j, buitenland 0,90 p/j, losse nummers 0,05
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
R.R. Posthuma: jan. 1895-aug. 1923* (1, nr. 1-29, nr. 1)
J. Kromhout: jan. 1895- ? (1, nr. 1- ?)
G. Velthuijsen sr: jan. 1895-mei 1910 (1, nr. 1-16, nr. 5)
P.C. Tijssen: apr. 1903*nov. 1905 (9, nr. 4*-11, nr. 11)
M.J. Taekema: dec. 1905-apr. 1915 (11, nr. 12-21, nr. 4)
H. Bloem: nov. 1909-dec. 1912 (15, nr. 11-18, nr. 12)
G.A. Aldus: nov. 1909-mei 1924 (15, nr. 11-29, nr. 10)
L.M. van Dam: nov. 1909-dec. 1914* (15, nr. 11-20, nr. 12*)
J. Padding: nov. 1909-dec. 1914* (15, nr. 11-20, nr. 12*)
W.P.J. Overmeer: nov. 1915-aug. 1918* (21, nr. 11-23, nr. 1*)
H. Visser: aug. 1918-aug. 1923* (23, nr. 1-29, nr. 1*)
P.P. Hartendorf: aug. 1918- aug. 1923* (23, nr. 1-29, nr. 1*)
Medewerkers:
L.M. van Dam: jan. 1913-mei 1924 (19, nr. 1-29, nr. 10)
W. Taekema: jan. 1913-dec. 1915 (19, nr. 1-21, nr. 12)
J. Padding: jan. 1913-dec. 1915 (19, nr. 1-21, nr. 12)
W.P.J. Overmeer: jan. 1916-mei 1924 (22, nr. 1-29, nr. 10)
R.R. Posthuma: jan. 1896*-mei 1924 (2, nr. 1*-29, nr. 10)
J. Kromhout: jan. 1896*-dec. 1897* (2, nr. 1*- 3, nr. 12*)
G. Velthuijsen sr.: jan. 1896*-dec. 1897* (2, nr. 1*-3, nr. 12*)
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
vermoedelijk na 1924 niet meer verschenen
Autopsie:
UvA: dec. 1897 (3, nr. 12)
jan. 1904-mei 1924 (10, nr. 1-29, nr. 10)
HDC: jan. 1896 (2, nr. 1)
PM: feb. 1895 (1, nr. 2)
apr. 1903 (9, nr. 4)
nov. 1905 (11, nr. 11)
mei 1911 (17, nr. 5)
jan. 1915 (21, nr. 1)
aug. 1918 (23, nr. 1)
aug. 1923 (29, nr. 1)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-