BNPP

Dorkas journaal dec 2001 (17, nr. 11): Dorcas journaal

Ondertitel:
Dorkas Hulp internationaal
Dorkas Hulp is de diaconale arm van de CSHG (Christelijke Stichting voor Hulp aan Gewetensvervolgden, opgericht in 1980), die materiële hulpverlening wil bieden aan Christenen en Joden die in armoede leven, waar ook ter wereld. Dorkas is ontleend aan Handelingen 9
okt 1990 (6, nr. 4): Dorkas Hulp Internationaal is een christelijke hulpverleningsorganisatie die zich inzet voor de mens in nood. Dorkas Hulp Internationaal is in het buitenland bekend onder de naam `Dorkas Aid International'. Dorkas Journaal is een gratis kwartaalblad met informatie over de noodlijdende Kerk bestemd voor de Kerk in het Vrije Westen.
Categorie:
VI/zorg
Verschenen:
jan/feb/mrt. 1985-heden=dec. 2005 (1, nr. 1-21, nr. 10)
Eigenaar:
Dorkas Hulp Internationaal
Uitgever:
Dorkas Hulp Internationaal, Andijk
Drukker:
okt 1990 (6, nr. 4): Technische realisatie: Nedag Grafisch bedrijf BV, Barneveld
jan 1996 (12, nr. 1): drukkerij De Letter, Zwaagdijk-Oost
jan 2001 (17, nr. 1): De Volharding, Amsterdam
Plaats van Uitgave:
Andijk
Frequentie:
4 x p/j
okt 1990 (6, nr. 4): 10 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
D
aug 1992 (8, nr. 6): B
Oplage:
-
Prijzen:
gratis
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
A.Ferwerda: okt/nov/dec 1987*zd 1988 (3, nr. 4-4, nr. 2)
G.J. Vermeer: okt/nov/dec 1987*-zd 1989 (3, nr. 4-5,nr.1)
J. van Santen: okt/nov/dec 1987*-zd 1990 (3, nr. 4-6, nr. 3)
John van Ackel: okt/nov/dec 1987*-zd
1989 (3, nr. 4-5, nr. 1)
D.J. Groot (eindredacteur): okt/nov/dec 1987*-mrt. 1996 (3, nr. 4-12, nr. 3) en feb.2000-juni 2000 (16, nr. 2-16, nr. 3)
D.J. Groot: juni 1996-jan. 2000 (12, nr. 4-16, nr. 1)
E. IJsselstein: zd
1989-zd 1989 (5, nr. 2-5, nr. 3)
M. Nijdam: zd 1989-juni 1992 (5, nr. 2-8, nr. 5)
J. Bönker: zd 1989-feb. 1994 (5, nr. 2-10, nr. 2)
D. Jonkers: zd 1989-dec. 1991 (5, nr. 4-7, nr. 11)
W. Büdgen: okt 1990-juni 1992 (6, nr. 4-8, nr. 5)
L. Gorter: okt. 1990-juni 1992 (6, nr. 4-8, nr. 5)
A. Zwiep-de Wolff: nov. 1990-nov. 1991 (6, nr. 5-7, nr. 10)
P. Buitendijk: feb. 1991-juni 1992 (7, nr. 2-8, nr. 5)
J. Perton: dec. 1991-okt. 1994 (7, nr. 10-10, nr. 8)
F. Knip: dec. 1991-feb. 1994 (7, nr. 10-10, nr. 2)
J. Veninga: aug. 1992-feb. 1994 (8, nr. 6-10, nr. 2)
Klein: sep. 1992-feb. 1994 (8, nr. 7-10, nr. 2) en jan. 1995-okt. 1997 (11, nr. 1-13, nr. 8)
E. Leijenaar: mrt. 1994-apr. 1994 (10, nr. 3-10, nr. 4)
M. Kromhout-Nijdam: mrt. 1994-nov. 1994 (10, nr. 3-10, nr. 9) en jan. 1996-sep. 1996 (12, nr. 1-12, nr. 7)
M. Verbree-Heeringa: mei 1994-feb. 1996 (10, nr. 5-12, nr. 2)
A. van Geffen: nov. 1994- mrt 1996 (10, nr. 9-12, nr. 3)
A. van Geffen (eindredacteur): apr. 1996-okt. 1999 (12, nr. 4-15, nr. 7)
R. Timman: dec. 1994 (10, nr. 10)
T. Zijl: mrt. 1996-juni 1997 (12, nr. 3-13, nr. 5)
J. Broersma: sep. 1997-jan. 1998 (13, nr. 7-14, nr. 1)
T. Koudijs: feb. 1998- nov. 1998 (14, nr. 2-14, nr. 9)
N. Groot: juni 1998 (14, nr. 5)
H. Lubberts: juni 1998 (14, nr. 5)
D. Velvis (eindredacteur): jan 2000 (16, nr. 1)
in juni 2000 (16, nr. 6) worden voor het laatst de namen van de redacteuren genoemd
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
van 1988 (4, nr. 1) tot zomer 1990 (6, nr. 3) ontbreekt de datering
okt. 1990 (6, nr. 4) wordt die weer vermeld
Autopsie:
KB: okt/nov/dec 1987-dec. 2005 (3, nr. 4-21, nr. 10)
ontbreekt: apr. 1990 (6, nr. 2)
apr 2000 (16, nr. 4)
juni 2001 (17, nr. 6)
juni 2005 (21, nr. 6)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-