BNPP

Doven-contact ook: Doven-kontakt.

Ondertitel:
Uitg. Dovenzorg der Gereformeerde Gemeenten
Categorie:
III/categoraal
Verschenen:
1976*heden=dec. 2004 (zj, nr. 6-zj, nr.6)
Eigenaar:
Dovenzorg der Gereformeerde Gemeenten
Uitgever:
Dovenzorg der Gereformeerde Gemeenten, Voorburg
later: Dovenzorg der Gereformeerde Gemeenten, Capelle a/d IJssel.
Drukker:
Drukkerij Zeeland te Goes: nr. 4 (aug. 87*) - nr.1 (feb. 2003)
vanaf nr. 2 (april 2003) - heden nr. 6 (dec 1904*): Drukkerij Gebr. Verloop, Alblasserdam.
Plaats van Uitgave:
Voorburg
Frequentie:
6 x p/j
Omvang:
II
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
apr. 1978 (zj, nr. 2): 7,50 p/j
aug. 1981 (zj, nr. 4): 10,00 p/j
okt. 2000 (zj, nr. 5): 12,50 p/j
feb. 2002 (zj, nr. 1): 6,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
P. Wagenaar: dec. 1976 (zj, nr. 6)
A.G. Eggebeen (eindredacteur): dec 1976-dec. 2004 (zj, nr. 6-zj, nr. 6)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
KB: dec. 1976-dec. 2004 (zj, nr. 6-zj, nr. 6)
ontbreekt: feb. 1986 (zj, nr. 1)
dec. 1991 (zj, nr. 6)
aug. 1994 (zj, nr. 5)
dec. 2002 (zj, nr. 6)
Achtergrond:
GRGM
Literatuur:
-
Vindplaats:
-