BNPP

Geloof en vrijheid

Ondertitel:
Orgaan van de Christelijke Mannenvereeniging `Gij zijt allen Broeders'
apr. 1936 (14, nr. 4): Orgaan van de Christelijke Mannenvereeniging `Gij zijt allen Broeders', Officieel orgaan van het landelijk werkcomité `Dr. O. Schabert'
jan. 1937 (16, nr. 1): Officieel orgaan van het landelijk werkcomité `Dr. O. Schabert'
Categorie:
III/vorming
Verschenen:
1921-sep. 1942 (1, nr. 1-21, nr. 42)
Eigenaar:
Christelijke Mannenvereeniging `Gij zijt allen Broeders'
apr. 1936 (14, nr. 4): Christelijke Mannenvereeniging `Gij zijt allen Broeders' en Landelijk werkcomité `Dr. O. Schabert'
jan. 1937 (16, nr. 1): Landelijk werkcomité `Dr. O. Schabert'
Uitgever:
Uitgeverij Korteweg & Stemerding, Rotterdam
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Rotterdam
juli 1940 (19, nr.1): 's-Gravenhage
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
I
jan. 1937 (16, nr. 1): II
Formaat:
D
jan. 1937 (16, nr. 1): C
Oplage:
-
Prijzen:
1,00 p/j, fpp 1,50 p/j, losse nummers 0,10
feb. 1937 (16, nr. 2): 1,50 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
-
Redactie:
Het bestuur der Vereeniging: 1928*-1936 (8*-15)
Het dagelijks bestuur: jan.1937-dec. 1941 (16, nr.1-20, nr. 12)
F.J. Krop (eindredacteur): jan.1937-dec. 1941 (16, nr.1-20, nr. 12)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
soms worden extra nummers toegevoegd die een aparte nummering hebben
de jaargangtelling is een rommeltje
Autopsie:
HDC: 1928 (8) en 1929 (9)
1930 (10), nr. 6 en extra nummers 1-4
1931 (11), nr.3 en extra nummers 8-13
1932 (12), nr.1,4,6,7,8
1933 en 1934 (13), nr. 6,8 en extra nummers 16, 17, 21-33
1935 (14), extra nummers 34-45
1936 (14), extra nummers 46-56
1937-1939 (16-18)
19, nr. 2-4
20, nr. 3, 4
RUL: 1930 (10), nr. 1-3, 6, 8-10, 12 en extra nummers 1-5
1931 (11), nr. 1-3, 14 en extra nummers 6-12
zie NB! 1933 (13), nr. 5-8 en extra nummers 19-33
1935 (14), extra nummers 34-45
1936 (15), extra nummers 46-56
jan. 1937-dec. 1938 (16, nr. 1-17, nr. 12)
NB De telling is in de war bij: dec. 1930 (11, nr. 14), jan. 1931 (12, nr. 1), feb. 1931 wordt vervolgens weer (11, nr. 2)
KB: jan. 1937-dec. 1941 (16, nr. 1-20, nr. 12)
VUA: feb 1931(11, nr. 2)
aug. 1932 (12, nr.8)
jan. 1933 (12, nr.17)
juli 1933 (13, nr.5)
sep. 1933 (13, nr.7)
okt. 1933 (13, nr. 8)
okt. 1941 (20, nr. 10)
jan. 1937-mrt. 1940 (16, nr. 1-19, nr. 3)
ontbreekt: 16, nr. 5
17, nr. 10, 11
18, nr. 7, 9
UvA: 1931 (11)
IISG: 1937-1942 (16-21)
de in TUKOS aanwezige losse nummers - 1932 (12, nr. 15)
1933 (13, nr. 4) - zijn niet geraadpleegd
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-