BNPP

De Grenswachter

Ondertitel:
uitgegeven door de Algemeene Protestanten-Vereeniging
Categorie:
I/opinie
Verschenen:
1 apr. 1898- 1912 (1, nr. 1-14, nr. ?)
Eigenaar:
Algemeene Protestanten-Vereeniging, Utrecht
Uitgever:
Algemeene Protestanten-Vereeniging, Utrecht
Drukker:
Stoomdrukkerij van C. Geleijns, Rotterdam
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
1 x p/w
Omvang:
V
4 feb. 1899 (1, nr. 45): III
Formaat:
C
31 dec. 1898 (1, nr. 40): E
Oplage:
-
Prijzen:
leden 0,50 p/j, overigen 1,50 p/j, losse nummers 0,05
4 apr. 1903 (6, nr. 1): leden 1,25 p/j, overigen 2,00 p/j, buitenland 3,25 p/j, losse nummers 0,05
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
W. Zuidema: 1 apr. 1898-18 juni 1898 (1, nr. 1-1, nr. 12)
er is geen colofon, conclusie uit (o.a.) het nummer van 4 aug. 1903 (6, nr. 14): J. Quast: 25 juni 1898-27 mei 1911* (1, nr. 13-14, nr. 9)
F.J. Krop: 4 aug. 1904*-27 mei 1911* (6, nr. 14*-14, nr. 9*)
Medewerkers:
J. Quast: 1 apr. 1898-27 mei 1911* (1, nr. 1-14, nr. 9*)
D.J. Aris: 11 mei 1907-27 mei 1911* (10, nr. 6-12, nr. 34)
J. Bergman: 11 mei 1907-27 mei 1911* (10, nr. 6-12, nr. 34)
P. de Buck: 11 mei 1907-27 mei 1911* (10, nr. 6-12, nr. 34)
P.A.C. Douwes: 11 mei 1907-27 mei 1911* (10, nr. 6-12, nr. 34)
W.J.M. Engelberrts: 11 mei 1907-20 nov. 1909 (10, nr. 6-12, nr. 34)
M. de Jong: 11 mei 1907-27 mei 1911* (10, nr. 6-14, nr. 9*)
J.H. Laatsman: 11 mei 1907-27 mei 1911* (10, nr. 6-14, nr. 9*)
G. Lindeboom: 11 mei 1907-27 mei 1911* (10, nr. 6-14, nr. 9*)
M. Pol: 11 mei 1907-27 mei 1911* (10, nr. 6-14, nr. 9*)
A. van Veldhuizen: 11 mei 1907-27 mei 1911* (10, nr. 6-14, nr. 9*)
H.W. Voorhoeve: 11 mei 1907-27 mei 1911* (10, nr. 6-14, nr. 9*)
B. Klein Wassink: 18 mei 1907-27 mei 1911* (10, nr. 7-14, nr. 9*)
G.A. van der Brugghen: 13 juli 1907-27 mei 1911* (10, nr. 15-14, nr. 9*)
W.A. van Griethuysen: 13 juli 1907-27 mei 1911* (10, nr. 15-14, nr. 9*)
G.J. Hekkert: 13 juli 1907- 20 nov. 1909 (10, nr. 15-12, nr. 34)
Ph.J. Hoedemaker: 27 mei 1911* (14, nr. 9*)
Ds. Van der Poll: 27 mei 1911* (14, nr. 9*)
T.A. Mooij: 13 juli 1907-12 dec. 1908 (10, nr. 15- 11, nr. 37)
A.H. Roose: 13 juli 1907-13 mrt. 1909 (10, nr. 15-11, nr. 51)
A.M. Brouwer: 2 nov. 1907-27 mei 1911* (10, nr. 15-14, nr. 9*)
G. van Hoogstraten: 4 jan. 1908-12 sep. 1908 (10, nr. 40-11, nr. 24)
A. de Visser: 4 jan. 1908-27 mei 1911 (10, nr. 40-14, nr. 9*)
H.J. de Groot: 18 jan. 1908-27 mei 1911* (10, nr. 42-14, nr. 9*)
B.C. Koolhaas: 18 jan. 1908-27 mei 1911* (10, nr. 42-14, nr. 9*)
G. Verdoes Kleijn: 18 jan. 1908-27 mei 1911* (10, nr. 42-14, nr. 9*)
J. Henzel: 24 okt. 1908-27 mei 1911* (11, nr. 30-14, nr. 9*)
W. Hoek: 6 mrt. 1909-27 mei 1911* (11, nr. 49-14, nr. 9*)
A.I. Kan: 25 apr. 1908-27 mei 1911* (11, nr. 4-14, nr. 9*)
A.W. Verwael: 23 mei 1908-12 sep. 1908 (11, nr. 8-12, nr. 34)
J. Chrispeels: 22 mei 1909-27 mei 1911* (12, nr. 8-14, nr. 9*)
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
UvA: 1 apr. 1898-20 nov. 1909 (1, nr. 1-12, nr. 34)
HDC: 1898-1899, 1910- 1911
PM: 1 apr. 1898 (1, nr. 1)
8 apr. 1998 (1, nr. 2)
29 apr. 1898 (1, nr. 5)
3 dec. 1898 (1, nr. 36)
4 feb. 1899 (1, nr. 45)
25 feb. 1899 (1, nr. 48)
17 juni 1899 (2, nr. 12)
7 okt. 1898 (2, nr. 28)
30 juni 1900 (3, nr. 13)
25 jan. 1902 (4, nr. 44)
3 mei 1902 (5, nr. 5)
4 okt. 1902 (5, nr. 27)
4 juli 1903 (6, nr. 14)
22 aug. 1903 (6, nr. 21)
26 sep. 1903 (6, nr. 26)
27 mei 1911 (14, nr. 9)
de nummers van 1912 in RUG zijn niet geraadpleegd
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-