BNPP

De Jonge Nederlander

Ondertitel:
Maandblad van de federatie van Christelijk-Historische jongerengroepen
mrt. 1948 (15, nr. 1): maandblad voor Christelijk Historische Jongeren
dec. 1949 (16, nr. 12): maandblad voor Christelijk-Historische Jongeren
juni 1965 (32, nr. 6): tijdschrift van de Christelijk-Historische Jongeren Organisatie
Categorie:
V/pol/partij
Verschenen:
1933-dec. 1969 (nr. 1-36, nr. 12)
Eigenaar:
Federatie van Christelijk-Historische Jongerengroepen
mrt. 1948* (15, nr. 1*): Christelijk-Historische Jongeren Organisatie
Uitgever:
feb. 1951 (18, nr. 2): Federatie van Christelijk-Historische Jongerengroepen: feb. 1952 (19, nr. 2): Stichting `De Jonge Nederlander', 5 jan. 1963* (30, nr. 1*): Christelijk- Historische Jongeren Organisatie, Amersfoort
juni 1965 (32, nr. 6): Christelijk-Historische Jongeren Organisatie, Haarlem
mrt. 1969 (36, nr. 3): Christelijk-Historische Jongeren Organisatie, 's-Gravenhage
Drukker:
mrt. 1948* (15, nr. 1*): H. Kranse, Rotterdam
jan. 1953 (20, nr. 1): drukkerij Libertas, Utrecht
-
juli/aug. 1965 (32, nr. 6): NV v/h Van Keulen Periodieken, 's-Gravenhage
juli 1966 (33, nr. 7): -
Plaats van Uitgave:
Rotterdam
feb. 1949 (16, nr. 2): Vlaardingen
okt. 1950 (17, nr. 9): Rotterdam
feb. 1951 (18, nr. 2): Utrecht
juli 1953 (20, nr. 7): Amersfoort
juni 1965 (32, nr. 6): 's-Gravenhage
mei 1966 (33, nr. 5): Apeldoorn
juli 1966 (33, nr. 7): -
Frequentie:
1 x p/m (10 à 11 nummers per jaar)
Omvang:
I
1966 (33): II
Formaat:
C
juni 1965 (32, nr. 6): B
Oplage:
-
Prijzen:
jan. 1938 (12, nr. 1*): 1,50 p/j
feb. 1963* (30, nr. 2): 3,50 p/j
jan. 1966 (33, nr. 1): 5,00 p/j, leden CHJO gratis
Foto's:
vanaf apr. 1963 (30, nr. 4)
Tekeningen:
incidenteel
Redactie:
A. Fortgens: jan. 1938*-mrt. 1940* (12, nr. 1*-14, nr. 3*)
E. Bleumink: jan. 1965-apr. 1969 (32, nr. 1-36, nr. 4)
G.C. de Bruijn: apr. 1969-dec. 1969 (36, nr. 4-36, nr. 12)
R.W. van Dijk: feb. 1969-dec. 1969 (35, nr. 2-36, nr. 12)
C. Gideonse: mrt. 1967-juni 1969 (34, nr. 3-36, nr. 6)
A.G. Groenewoud: feb. 1968-dec. 1969 (35, nr. 2-36, nr. 12)
A. de Groot: juni 1965-mrt. 1967 (32, nr. 6-34, nr. 3)
K. van Hoogstraten: jan. 1963*-dec. 1964 (30, nr. 1*-31, nr. 12)
Jac. Huijsen: juni 1965-apr. 1966 (32, nr. 6-33, nr. 4)
G. Kamphuizen: jan. 1963*-dec. 1964 (30, nr. 1*-31, nr. 12)
B. Kobes: sep. 1969-dec. 1969 (36, nr. 9-36, nr. 12)
T. de Nie: jan. 1963* (30, nr. 1*)
S.H. Scheenstra: jan. 1963*-mei 1965 (30, nr. 1*-32, nr. 5)
L. van der Schors: aug. 1965-jan. 1968 (32, nr. 8-35, nr. 1) en apr. 1969-juni 1969 (36, nr. 4-36, nr. 6)
H. van Spanning: juni 1965-apr. 1969 (32, nr. 6-36, nr. 4)
R. Vermaas: mei 1966-dec. 1969 (33, nr. 5-36, nr. 12)
B. van Viegen: sep. 1969-dec. 1969 (36, nr. 9-36, nr. 12)
A. van der Wal: mei 1966-feb. 1967 (33, nr. 5-34, nr. 2)
B. Woelderink: okt. 1963-juni 1965 (30, nr. 10-32, nr. 6)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
sep. 1938 (12, nr. 9): 40 jarig jubileum Kon. Wilhelmina
feb. 1967 (34, nr. 2): Verkiezingsnummer
mei 1967 (34, nr. 5): CHJO 40 jaar
Bibliografische gegevens:
va Stakkato, tijdschrift van de Christelijk-Historische jongerenorganisatie
Autopsie:
HDC: mrt. 1948-dec. 1969 (15, nr. 1-36, nr. 12)
ontbreekt: juli 1956 (23, nr. 8)
mrt. 1957 (24, nr. 3)
okt. 1967 (34, nr. 10)
IISG: jan. 1938-mrt. 1940 (12, nr. 1-14, nr. 3)
ontbreekt: 13, nr. 1, 10, 11, 12
14, nr. 1
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
CHU
Literatuur:
-
Vindplaats:
-