BNPP

's Levens opgang

Ondertitel:
maandblad voor Zondagschool en Huisgezin, orgaan van de Nederlandsche Vereeniging van Vrijzinnige Zondagscholen
dec. 1930* (15, nr. 45*): maandblad voor Zondagschool, Kinderkerk, Verteluur, Huisgezin, orgaan van de Nederlandsche Vereeniging van Vrijzinnige Zondagscholen
Categorie:
IV/godsdienstig
Verschenen:
1 jan. 1917- nov. 1936* (1, nr. 1-21, nr. 204*)
Eigenaar:
Nederlandsche Vereeniging van Vrijzinnige Zondagscholen
Uitgever:
Nederlandsche Vereeniging van Vrijzinnige Zondagscholen, Idaard
dec. 1934* (19, nr. 185*): Nederlandsche Vereeniging van Vrijzinnige Zondagscholen, Krommenie
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Idaard
dec. 1934* (19, nr. 185*): Krommenie
Frequentie:
10 x p/j (niet in juli en aug.)
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
2,50 p/j, losse nummer 0,25
sep. 1919 (3, nr. 31): 4,00 p/j, losse nummers 0,40
dec. 1930* (15, nr. 145*): 2,50 p/j, buitenland 3,00 p/j, losse nummers 0,40
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
P. Cannegieter (hoofdredacteur): 1 jan. 1917-nov. 1936* (1, nr. 1-21, nr. 204*)
A.L. Arkenbout Schokker: 1 jan. 1917-juni 1925 (1, nr. 1-9, nr. 90)
C.A. Heineke: 1 jan. 1917-nov. 1936* (1, nr. 1-21, nr. 204*)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
UvA: 1 nov. 1917-dec. 1926 (1, nr. 11-11, nr. 104)
dec. 1930-juni 1932 (15, nr. 145-16, nr. 161)
dec. 1934 (19, nr. 185)
nov. 1935 (20, nr. 194)
nov. 1936 (21, nr. 204)
ontbreekt: feb. 1931 (15, nr. 147)
mrt. 1932-apr. 1932 (16, nr. 158-16, nr. 159)
de nummers in PM - jan. 1928 (12, nr. 115)
sep. 1930 (15, nr. 142)
mrt. 1933 (17, nr. 168) - zijn niet geraadpleegd
Achtergrond:
VVH
Literatuur:
-
Vindplaats:
-